Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Fc Azulgrana Legia1916_SDB
n Tactiek Wlasna
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten good
adequate Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Vilela probeert naar een medespeler te passen. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Bukowiecki met een sublieme pass. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilionescu passt de bal met de wreef. Ispas rent richting de bal. Ispas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Bukowiecki rent richting de bal. Bukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szorc is nu in balbezit. Szorc passt de bal in één keer door. Chmielak speelt de bal door. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pentelis passt de bal zonder na te denken. Sojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ilionescu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Filo rent richting de bal. Berent onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilionescu. Ilionescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski onderschept slim de pass. Śliwowski passt de bal zonder na te denken. Canindé is nu in balbezit. Canindé geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilela met de inworp. Filo rent richting de bal. Berent onderschept slim de pass. Berent haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 69%, Legia1916_SDB 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:0

46e minuut.
Cholebas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vilela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filo is nu in balbezit. Berent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berent krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Roganović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pentelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentelis probeert naar een medespeler te passen. Cholebas rent richting de bal. Cholebas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Rats komt het veld opgelopen. Krzyżok komt het veld opgelopen. Puentes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roganović de bal. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bukowiecki passt de bal zonder na te denken. Roganović rent richting de bal. Roganović geeft de bal voor. Du Rheart controleert de bal met de borst. Du Rheart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:1

75e minuut.
Cholebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok speelt de bal door. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klasila onderschept slim de pass. Klasila met een sublieme pass. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:2

81e minuut.
Stanišić heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanišić krijgt een gele kaart. Gavrilescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Du Rheart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Berent rent richting de bal. Berent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:3

82e minuut.
Daar is Filo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berent rent richting de bal. Berent speelt de bal door. Rats is nu in balbezit. Rats geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rats rent richting de bal. Rats geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanišić de bal. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 75%, Legia1916_SDB 25%.
Fc Azulgrana - Legia1916_SDB 0:4