Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia1916_SDB Fc Azulgrana
Wlasna Tactiek n
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 31.4
good Schieten weak
adequate Passen adequate
good Verdedigen weak


13e minuut.
Görtz met een sublieme pass. Masala heeft problemen om de bal te vangen. Masala probeert naar een medespeler te passen. Škugor is nu in balbezit. Škugor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rats rent richting de bal. Rats passt de bal in één keer door. Ghinescu rent richting de bal. Škugor onderschept slim de pass. Škugor draait met de bal, schiet en ... Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Škugor is nu in balbezit. Škugor geeft de bal voor. Vrabeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Škugor controleert de bal met de borst. Roganović is nu in balbezit. Škugor onderschept slim de pass. Škugor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 1:0

27e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Rats is nu in balbezit. Rats passt de bal met de wreef. Škugor bereikt de bal nog maar net als eerste. Škugor schiet op doel. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Masala met een sublieme pass. Klausz probeert naar een medespeler te passen. Škugor rent richting de bal. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki schiet op doel. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Nadbrzeski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzyżok komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klausz met een sublieme pass. Görtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görtz probeert naar een medespeler te passen. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 2:0

40e minuut.
Fuller geeft een hoge lob. Gliniecki rent richting de bal. Met opzet legt Łobodzki zijn tegenspeler op de grond. Łobodzki krijgt een gele kaart. Gliniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Görtz komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal zonder na te denken. Škugor bereikt de bal nog maar net als eerste. Škugor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 18%, Fc Azulgrana 82%.
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 3:0

49e minuut.
Zygmuntowski geeft een hoge lob. Inworp. Masala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliniecki rent richting de bal. Gliniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Škugor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 4:0

54e minuut.
Masala rent richting de bal. Masala geeft de bal voor. Škugor is nu in balbezit. Škugor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 5:0

64e minuut.
Škugor passt de bal met de wreef. Gliniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Görtz speelt de bal door. Rats is nu in balbezit. Rats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Krzyżok kopt de bal weg. Ghinescu kan de bal niet met de borst controleren. Klausz met een sublieme pass. Rats is nu in balbezit. Rats geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 6:0

75e minuut.
Berent komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gliniecki rent richting de bal. Gliniecki geeft een hoge lob. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Berent is nu in balbezit. Berent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Zygmuntowski de bal. Gliniecki rent richting de bal. Łobodzki maakt een afschuwelijke overtreding. Łobodzki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gliniecki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gliniecki kan niet meer verder spelen. Klasila komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klausz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szorc kan de bal niet met de borst controleren. Rats is nu in balbezit. Rats passt de bal zonder na te denken. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 17%, Fc Azulgrana 83%.
Legia1916_SDB - Fc Azulgrana 6:0