Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Flyers FC Rogacze
Ruszam ci starą Tactiek n1
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Kadija rent richting de bal. Kadija passt de bal met de wreef. Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński rent richting de bal. Lewiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński geeft de bal voor. Kłapacz rent richting de bal. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krusiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talmann de bal. Lewiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajdowicz komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - FC Rogacze 1:0

18e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Selištar rent richting de bal. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija schiet op doel. Weiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hammel kopt de bal weg. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft de bal voor. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija geeft een hoge lob. Weiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warsaw Flyers - FC Rogacze 1:1

28e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński rent richting de bal. Krusiński speelt de bal door. Talmann heeft problemen om de bal te vangen. Talmann schiet op doel. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Hammel onderschept slim de pass. Hammel geeft een hoge lob. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rędzina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - FC Rogacze 2:1

36e minuut.
Foszt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiţu met een snelle inworp. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Talmann is nu in balbezit. Fajdowicz rent richting de bal. Rędzina is nu in balbezit. Talmann rent richting de bal. Talmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - FC Rogacze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 55%, FC Rogacze 45%.
Warsaw Flyers - FC Rogacze 3:1

47e minuut.
Inworp. Astudillo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Weiser probeert naar een medespeler te passen. Rędzina kopt de bal weg. Daar is Siedłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Rędzina kopt de bal weg. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann haalt uit met een fantastische trap. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic onderschept slim de pass. Sztoic passt de bal met de wreef. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń geeft een lange en hoge pass. Hammel geeft een hoge lob. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Sztoic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajdowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Selištar geeft een hoge lob. Talmann kopt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Rędzina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Rossi trapt de bal weg. Chiţu kopt de bal weg. Lewiński heeft problemen om de bal te vangen. Lewiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Weiser trapt de bal weg van het doel. Fajdowicz kopt de bal weg. Daar is Hammel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmann is nu in balbezit. Talmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lewiński passt de bal met de wreef. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Astudillo is nu in balbezit. Astudillo geeft een hoge lob. Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ferrea geeft de bal voor. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kordiaczyński de bal. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ... Weiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 59%, FC Rogacze 41%.
Warsaw Flyers - FC Rogacze 3:1