Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State Niezłomni
In Rave we Trust Tactiek Mourinho
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.3 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft een hoge lob. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt García Pulido de bal. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lindblad krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Colinas Ferreras heeft problemen om de bal te vangen. Colinas Ferreras geeft een lange en hoge pass. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:1

10e minuut.
Inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Jesus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:2

13e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Jesus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Jesus bokst de bal weg. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:3

16e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiţul de bal. García Pulido is nu in balbezit. Sierant onderschept slim de pass. Sierant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dediu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:4

21e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes geeft een hoge lob. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sierant neemt de hoekschop. Lindblad controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţul. Chiţul krijgt een gele kaart. Lindblad raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindblad wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Colinas Ferreras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Álvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colinas Ferreras heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

31e minuut.
Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsoi geeft de bal voor. Dediu kopt de bal weg. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Borsoi heeft problemen om de bal te vangen. Borsoi passt de bal in één keer door. Guglia probeert naar een medespeler te passen. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel. Jesus bokst de bal weg. Decaluwe is nu in balbezit. Decaluwe passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Jesus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Lindblad de bal. McCallum is nu in balbezit. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad schiet op doel. Jesus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:5

45e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Lindblad speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 64%, Niezłomni 36%.
Blue Mountain State - Niezłomni 0:6

46e minuut.
Cortes rent richting de bal. Lindblad speelt de bal door. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brönnimann heeft problemen om de bal te vangen. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:7

48e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Jesus bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dediu met de inworp. Abdelfattah rent richting de bal. Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes draait met de bal, schiet en ... Jesus bokst de bal weg.

55e minuut.
Dediu onderschept slim de pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal in één keer door. Lindblad rent richting de bal. Lindblad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:8

62e minuut.
Kubala rent richting de bal. Lindblad onderschept slim de pass. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:9

65e minuut.
Dediu passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:10

68e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Jesus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:11

70e minuut.
Kubala met een sublieme pass. Colinas Ferreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brönnimann is nu in balbezit. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Brönnimann rent richting de bal. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dediu met de inworp. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal met de wreef. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Niezłomni 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 83%, Niezłomni 17%.
Blue Mountain State - Niezłomni 0:12