Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Flyers Legia1916_SDB
Ruszam ci starą Tactiek Wlasna
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


9e minuut.
Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz rent richting de bal. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krusiński controleert de bal met de borst. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krusiński. Krusiński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Foszt geeft een hoge lob. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... Gołoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Legia1916_SDB 1:0

28e minuut.
Tostowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rędzina kopt de bal weg. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. Gołoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Legia1916_SDB 2:0

31e minuut.
Gorgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent is nu in balbezit. Berent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Klausz rent richting de bal. Klausz probeert naar een medespeler te passen. Kłapacz rent richting de bal. Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart schiet op doel. Weiser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Krusiński kopt de bal weg. Daar is Krzyżok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmann is nu in balbezit. Talmann schiet op doel. Gołoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Selištar kopt de bal weg. Daar is Talmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausz probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 58%, Legia1916_SDB 42%.
Warsaw Flyers - Legia1916_SDB 2:0

56e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś speelt de bal door. Klasila kopt de bal weg. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weiser trapt de bal weg van het doel. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Gołoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Śliwowski geeft een hoge lob. Gavrilescu kopt de bal weg. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart draait met de bal, schiet en ... Weiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Legia1916_SDB 2:1

66e minuut.
Bukowiecki komt het veld opgelopen. Puentes komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Krzyżok met een sublieme pass. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorgoń. Gorgoń krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kłapacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajdowicz rent richting de bal. Spyra begaat een overtreding. Fajdowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Foszt met een sublieme pass. Krzyżok geeft een lange en hoge pass. Foszt probeert naar een medespeler te passen. Canindé is nu in balbezit. Canindé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Puentes trapt de bal weg. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tostowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 57%, Legia1916_SDB 43%.
Warsaw Flyers - Legia1916_SDB 2:1