Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State ENDRIU
In Rave we Trust Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen average


34e minuut.
Major probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şanalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalp speelt de bal door. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chiţul met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komorkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Şanalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanalp geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jesus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szafarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - ENDRIU 0:1

40e minuut.
Rossetto rent richting de bal. Rossetto probeert naar een medespeler te passen. Bangoura heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 43%, ENDRIU 57%.
Blue Mountain State - ENDRIU 0:1

54e minuut.
Pirez passt de bal met de wreef. Oziewicz is nu in balbezit. Oziewicz geeft een lange en hoge pass. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decaluwe komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanalp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 43%, ENDRIU 57%.
Blue Mountain State - ENDRIU 0:1