Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni Bertoi Team
Mourinho Tactiek VIV
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen very good


7e minuut.
Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad rent richting de bal. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Gorreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koitmets geeft een lange en hoge pass. Bozhko rent richting de bal. Korolewski maakt een afschuwelijke overtreding. Korolewski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Gorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal met de wreef. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad met een sublieme pass. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Poper kopt de bal weg. Korolewski heeft problemen om de bal te vangen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bobek onderschept slim de pass. Poper verovert de bal door een tackle van achteren. Poper geeft een hoge lob. Bozhko heeft problemen om de bal te vangen. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Sibiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Juncu de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ... Gorreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Bertoi Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 49%, Bertoi Team 51%.
Niezłomni - Bertoi Team 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes met een sublieme pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Juncu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bozhko rent richting de bal. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Sibiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezłomni - Bertoi Team 1:1

58e minuut.
Brokeš speelt de bal door. Canolli is nu in balbezit. Canolli geeft een hoge lob. Bozhko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Bertoi Team 1:2

61e minuut.
Poper is nu in balbezit. Poper speelt de bal door. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri schiet op doel. Sibiescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Bertoi Team 1:3

62e minuut.
Przeczek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper passt de bal in één keer door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kirchheim komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Koitmets kopt de bal weg. Przeczek rent richting de bal. Przeczek passt de bal zonder na te denken. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper rent richting de bal. Poper passt de bal met de wreef. Mnakri rent richting de bal. Mnakri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Przeczek speelt de bal door. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek passt de bal in één keer door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper is nu in balbezit. Poper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brokeš geeft een hoge lob. Mnakri maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Korolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Grylewski met een sublieme pass. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 64%, Bertoi Team 36%.
Niezłomni - Bertoi Team 1:3