Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Bertoi Team Niezłomni
VIV Tactiek Mourinho
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butucea is nu in balbezit. Mnakri onderschept slim de pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 1:0

7e minuut.
Koitmets probeert naar een medespeler te passen. Canolli heeft problemen om de bal te vangen. Canolli passt de bal in één keer door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Poper rent richting de bal. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lindblad kopt de bal weg. Gogoasă kan de bal niet met de borst controleren. Gogoasă geeft een hoge lob. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt de la Hoz de bal. Brokeš probeert naar een medespeler te passen. Poper speelt de bal door. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Yenilmeztürk rent richting de bal. Korolewski rent richting de bal. Korolewski geeft een hoge lob. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertoi Team - Niezłomni 1:1

20e minuut.
Canolli probeert naar een medespeler te passen. Mnakri rent richting de bal. Mnakri passt de bal zonder na te denken. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yenilmeztürk rent richting de bal. Dediu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yenilmeztürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yenilmeztürk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mnakri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 2:1

32e minuut.
Yenilmeztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnakri is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Korolewski ... Strafschop! Mnakri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poper legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 3:1

40e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Gogoasă met een sublieme pass. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de la Hoz de bal onder controle te krijgen. Gorreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 42%, Niezłomni 58%.
Bertoi Team - Niezłomni 3:1

47e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad rent richting de bal. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 3:2

51e minuut.
Korolewski is nu in balbezit. Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yenilmeztürk geeft een hoge lob. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Šeme met de inworp. Dediu met een sublieme pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Przeczek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doeltrap. Kirchheim komt het veld opgelopen. Grylewski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Brokeš passt de bal met de wreef. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski passt de bal zonder na te denken. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grylewski met de inworp. Šeme is nu in balbezit. Šeme geeft de bal voor. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel. Gorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Grylewski de bal onder controle te krijgen. Grylewski passt de bal met de wreef. Mnakri is nu in balbezit. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchheim speelt de bal door. Mnakri rent richting de bal. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Sibiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 4:2

87e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Niezłomni 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 50%, Niezłomni 50%.
Bertoi Team - Niezłomni 4:3