Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Larve Brancaleone United
QuattroTreTre Tactiek Antistenybis
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 39.9
solid Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Saponaro probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu speelt de bal door. Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli haalt uit met een fantastische trap. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Brancaleone United 1:0

3e minuut.
Cantarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometto onderschept slim de pass. Giacometto passt de bal zonder na te denken. Bozzini rent richting de bal. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli onderschept slim de pass. Tanyeli probeert naar een medespeler te passen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu met een sublieme pass. Belvedere met een sublieme pass. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli draait met de bal, schiet en ... Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Catarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal in één keer door. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Seppi is nu in balbezit. Orio onderschept slim de pass. Orio geeft de bal voor. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Brancaleone United 1:1

25e minuut.
Giacometto rent richting de bal. Saponaro rent richting de bal. Bozzini verovert de bal door een tackle van achteren. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Brancaleone United 1:2

27e minuut.
Pandelescu passt de bal met de wreef. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli passt de bal in één keer door. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Brancaleone United 2:2

39e minuut.
Belvedere passt de bal zonder na te denken. Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini schiet op doel. Vanbelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 57%, Brancaleone United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Larve - Brancaleone United 2:2

46e minuut.
Giacometto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosati. Giacometto raakt geblesseerd tijdens het duel. Masuino met een snel genomen vrije trap. Generani heeft problemen om de bal te vangen. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Saponaro heeft problemen om de bal te vangen. Cantarini rent richting de bal. Cantarini passt de bal in één keer door. Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pandelescu passt de bal met de wreef. Giacometto is nu in balbezit. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini haalt uit met een fantastische trap. Vanbelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Brancaleone United 2:3

55e minuut.
Mannucci geeft de bal voor. Buitenspel voor Tosati. Goede buitenspelval van de verdediging. Masuino neemt vlug de vrije trap. Giacometto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometto schiet op doel. Vanbelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pasquali rent richting de bal. Cantarini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquali. Pasquali krijgt een gele kaart. Cantarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saponaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanyeli heeft problemen om de bal te vangen. Tanyeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pasquali kopt de bal weg. Klungelig pakt Giacometto de bal. Saponaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini draait met de bal, schiet en ... Vanbelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Chiara rent richting de bal. Zingarella rent richting de bal. Zingarella passt de bal met de wreef. Tanyeli is nu in balbezit. Tanyeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Brancaleone United 3:3

83e minuut.
Catarsi met een sublieme pass. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu met een sublieme pass. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Seppi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urani komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Borgo geeft een lange en hoge pass. Belvedere bereikt de bal nog maar net als eerste. Belvedere passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tosati de bal. Tosati haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 41%, Brancaleone United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Larve - Brancaleone United 3:3