Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikule Power Sk Pawski
koks 442 Tactiek trzecia
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen poor


12e minuut.
Passos bereikt de bal nog maar net als eerste. Passos passt de bal in één keer door. Pudełko rent richting de bal. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 1:0

15e minuut.
Alguacil geeft een hoge lob. Inworp. Bekirov met de inworp. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 2:0

19e minuut.
Kruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczek passt de bal met de wreef. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 2:1

21e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Zabadeusz is nu in balbezit. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudełko schiet op doel. Białek bokst de bal weg. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 3:1

32e minuut.
Angelescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ondra de bal. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko schiet op doel. Białek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sifón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifón geeft een hoge lob. Pudełko rent richting de bal. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Białek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 4:1

40e minuut.
Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sifón. Sifón krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sifón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifón haalt uit met een fantastische trap. Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Zabadeusz de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Piedade geeft de bal voor. Janecký heeft problemen om de bal te vangen. Passos kopt de bal weg. Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Pudełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 49%, Sk Pawski 51%.
Mikule Power - Sk Pawski 5:1

46e minuut.
Pedrosa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Piedade bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedade geeft een hoge lob. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... Białek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 6:1

56e minuut.
Sifón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jereb komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jereb verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb passt de bal met de wreef. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa schiet op doel. Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 7:1

59e minuut.
Jereb passt de bal in één keer door. Daar is Passos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passos probeert naar een medespeler te passen. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Skrzyński geeft een hoge lob. Bekirov kopt de bal weg. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 8:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabadeusz is nu in balbezit. Passos is nu in balbezit. Passos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Passos met een sublieme pass. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa haalt uit met een fantastische trap. Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 9:1

73e minuut.
Klicpera probeert naar een medespeler te passen. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereb draait met de bal, schiet en ... Białek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 10:1

78e minuut.
Passos speelt de bal door. Bekirov is nu in balbezit. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 11:1

87e minuut.
Jereb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osadici komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Jakubiak de bal onder controle te krijgen. Skrzyński speelt de bal door. Syper is nu in balbezit. Syper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Sk Pawski 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 48%, Sk Pawski 52%.
Mikule Power - Sk Pawski 11:2