Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Bergen Bullets
OKS Tactiek 2
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
16 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
bin Rahan onderschept slim de pass. bin Rahan geeft de bal voor. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel draait met de bal, schiet en ... Figurski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 1:0

10e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Dorożyński onderschept slim de pass. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Hampel rent richting de bal. Hampel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 2:0

12e minuut.
Łatka is nu in balbezit. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 3:0

14e minuut.
Łabudziński rent richting de bal. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan draait met de bal, schiet en ... Hrutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Rebane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane passt de bal in één keer door. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 4:0

22e minuut.
Herlein verovert de bal door een tackle van achteren. Herlein met een sublieme pass. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 5:0

28e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo passt de bal in één keer door. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki schiet op doel. Hrutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Herlein passt de bal zonder na te denken. Stuppia is nu in balbezit. Padaratz met een sublieme pass. Hampel rent richting de bal. Hampel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 6:0

36e minuut.
Sánchez Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cano geeft een hoge lob. Inworp. Herlein met de inworp. Padaratz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Padaratz geeft een lange en hoge pass. Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein onderschept slim de pass. Herlein geeft de bal voor. Hampel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cvrlje kopt de bal weg. Dorożyński rent richting de bal. Sulicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sulicki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein passt de bal in één keer door. Hampel rent richting de bal. Hampel geeft een hoge lob. Stuppia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 58%, Bergen Bullets 42%.
Oks Janowo - Bergen Bullets 6:0

51e minuut.
Herlein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane passt de bal met de wreef. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Bergen Bullets 7:0

52e minuut.
Jordan speelt de bal door. Klungelig pakt Sulicki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hampel. Hampel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dytko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sánchez Cano passt de bal in één keer door. Dytko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorożyński. Dorożyński krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Buitenspel voor Hampel. Goede buitenspelval van de verdediging. Łatka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Lalciu passt de bal zonder na te denken. Dytko is nu in balbezit. Dytko schiet op doel. Hrutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
bin Rahan is nu in balbezit. Stuppia onderschept slim de pass. Stuppia speelt de bal door. Hampel rent richting de bal. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Figurski bokst de bal weg. Daar is Sánchez Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

90e minuut.
Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu met een sublieme pass. Dytko rent richting de bal. Dytko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 67%, Bergen Bullets 33%.
Oks Janowo - Bergen Bullets 7:0