Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wojtekiki Mikule Power
najmojsza_jun Tactiek koks 442
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten very good
very good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Staszczyk passt de bal zonder na te denken. Joó rent richting de bal. Pedrosa begaat een overtreding. Pedrosa krijgt een gele kaart. Joó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pogorelov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Joó maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Staszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzyński is nu in balbezit. Staszczyk onderschept slim de pass. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov passt de bal in één keer door. Kulla probeert naar een medespeler te passen. Joó is nu in balbezit. Joó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov passt de bal zonder na te denken. Kulla speelt de bal door. Joó is nu in balbezit. Joó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Clark de bal. Bekirov is nu in balbezit. Bekirov passt de bal in één keer door. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kulla onderschept slim de pass. Kulla geeft een hoge lob. Daar is Sánchez Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joó rent richting de bal. Joó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Joó rent richting de bal. Verjans is nu in balbezit. Joó onderschept slim de pass. Joó draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 1:0

23e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. Verjans rent richting de bal. Verjans passt de bal met de wreef. Joó rent richting de bal. Joó draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staszczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 2:0

27e minuut.
Piedade geeft een lange en hoge pass. Lloret kopt de bal weg. Kulla met een sublieme pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kulla probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Morgado onderschept slim de pass. Joó is nu in balbezit. Joó haalt uit met een fantastische trap. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 3:0

40e minuut.
Piedade speelt de bal door. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa speelt de bal door. Ondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov geeft de bal voor. Sánchez Morgado heeft problemen om de bal te vangen. Joó rent richting de bal. Joó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 30%, Mikule Power 70%.
FC Wojtekiki - Mikule Power 3:0

46e minuut.
Sztanó komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Clark onderschept slim de pass. Clark speelt de bal door. Staszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Staszczyk schiet op doel. Gaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado geeft de bal voor. Pudełko kopt de bal weg. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Osadici komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kulla geeft de bal voor. Klungelig pakt Piedade de bal. Osadici speelt de bal door. Sztanó rent richting de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Pudełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloret bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici geeft een lange en hoge pass. Sztanó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sánchez Morgado geeft een lange en hoge pass. Clark is nu in balbezit. Clark geeft de bal voor. Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. Joó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Maglica met een harde bal richting middenveld. Kulla kopt de bal weg. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Joó springt en kopt de bal. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Staszczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Sifón de bal. Joó rent richting de bal. Joó haalt uit met een fantastische trap. Gaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 4:0

79e minuut.
Sifón is nu in balbezit. Sifón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pollanten de bal. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kulla rent richting de bal. Kulla passt de bal in één keer door. Joó rent richting de bal. Joó schiet op doel. Gaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 5:0

83e minuut.
Bekirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piedade met een snel genomen vrije trap. Sztanó kopt de bal weg. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kulla is nu in balbezit. Kulla probeert naar een medespeler te passen. Joó rent richting de bal. Joó haalt uit met een fantastische trap. Gaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Mikule Power 6:0

87e minuut.
Hall komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bekirov heeft problemen om de bal te vangen. Clark rent richting de bal. Clark geeft een hoge lob. Klungelig pakt Staszczyk de bal. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Gaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 39%, Mikule Power 61%.
FC Wojtekiki - Mikule Power 6:0