Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikule Power FC Wojtekiki
koks 442 Tactiek hurra
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Sánchez Morgado onderschept slim de pass. Pogorelov onderschept slim de pass. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Klonecki krijgt zijn hoofd ertegen. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sifón heeft problemen om de bal te vangen. Passos is nu in balbezit. Passos passt de bal in één keer door. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Pacak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Noli kopt de bal weg. Cortés is nu in balbezit. Cortés met een sublieme pass. Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Pudełko schiet op doel. Pacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manjarín rent richting de bal. Manjarín geeft de bal voor. Piedade kopt de bal weg. Klungelig pakt Passos de bal. Passos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Verjans geeft een hoge lob. Ondra rent richting de bal. Ballai begaat een overtreding. Ballai krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bekirov kopt de bal weg. Hall rent richting de bal. Hall geeft een lange en hoge pass. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Gaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - FC Wojtekiki 0:1

15e minuut.
Skrzyński kopt de bal weg. Pogorelov speelt de bal door. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - FC Wojtekiki 0:2

24e minuut.
Ondra is nu in balbezit. Sifón is nu in balbezit. Sifón passt de bal zonder na te denken. Pudełko rent richting de bal. Pudełko schiet op doel. Pacak bokst de bal weg.

30e minuut.
Pudełko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekirov is nu in balbezit. Bekirov geeft de bal voor. Ondra is nu in balbezit. Ondra schiet op doel. Pacak bokst de bal weg. Noli verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov passt de bal met de wreef. Klonecki met een sublieme pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Gaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 46%, FC Wojtekiki 54%.
Mikule Power - FC Wojtekiki 0:2

46e minuut.
Pedrosa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ondra rent richting de bal. Passos is nu in balbezit. Passos passt de bal in één keer door. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bekirov kopt de bal weg. Passos bereikt de bal nog maar net als eerste. Passos passt de bal met de wreef. Ondra rent richting de bal. Ondra schiet op doel. Pacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Piedade geeft de bal voor. Sifón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov begaat een overtreding. Sifón raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Passos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hall geeft de bal voor. Klonecki kopt de bal weg. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - FC Wojtekiki 0:3

85e minuut.
Bekirov passt de bal met de wreef. Clark rent richting de bal. Clark geeft een lange en hoge pass. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel. Gaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark geeft een hoge lob. Gaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 51%, FC Wojtekiki 49%.
Mikule Power - FC Wojtekiki 0:3