Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Sk Pawski
OKS Tactiek druga
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 31.4
excellent Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Rebane is nu in balbezit. Rebane geeft de bal voor. Soroka rent richting de bal. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 1:0

3e minuut.
Łabudziński is nu in balbezit. Rebane rent richting de bal. Rebane geeft een hoge lob. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Soroka passt de bal in één keer door. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein passt de bal met de wreef. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 2:0

12e minuut.
Padaratz verovert de bal door een tackle van achteren. Padaratz passt de bal in één keer door. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Białek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 3:0

16e minuut.
Herlein speelt de bal door. Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Herlein rent richting de bal. Herlein geeft een lange en hoge pass. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 4:0

27e minuut.
Herlein met een snelle inworp. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz geeft de bal voor. Stuppia rent richting de bal. Stuppia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Białek trapt de bal weg. Kluzek kopt de bal weg. Bociek probeert de bal aan de voet te houden. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Herlein kopt de bal weg. Padaratz geeft een hoge lob. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia schiet op doel. Białek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 5:0

35e minuut.
Soroka rent richting de bal. Soroka passt de bal in één keer door. Herlein rent richting de bal. Herlein geeft de bal voor. Stuppia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 6:0

36e minuut.
Herlein met een snelle inworp. Padaratz rent richting de bal. Padaratz passt de bal zonder na te denken. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Białek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Głusejdo geeft een hoge lob. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane met een sublieme pass. Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Soroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Daar is Rebane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 32%, Sk Pawski 68%.
Oks Janowo - Sk Pawski 6:0

46e minuut.
Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane met een sublieme pass. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein geeft een hoge lob. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Zabadeusz onderschept slim de pass. Zabadeusz geeft de bal voor. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Padaratz rent richting de bal. Padaratz geeft de bal voor. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 7:0

66e minuut.
Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz geeft een lange en hoge pass. Daar is Alguacil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Padaratz passt de bal met de wreef. Herlein speelt de bal door. Rebane rent richting de bal. Rebane geeft een hoge lob. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Padaratz kopt de bal weg. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Białek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orfanides met een snelle inworp. Lyra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hrutka trapt de bal weg. Padaratz is nu in balbezit. Padaratz geeft de bal voor. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Białek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pelizzaro de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padaratz neemt de hoekschop. Stuppia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfanides bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz begaat een overtreding. Padaratz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Lyra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toledano de bal. Syper is nu in balbezit. Syper haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein passt de bal met de wreef. Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Białek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Sk Pawski 8:0

88e minuut.
Herlein passt de bal zonder na te denken. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano probeert naar een medespeler te passen. Kluzek is nu in balbezit. Kluzek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 46%, Sk Pawski 54%.
Oks Janowo - Sk Pawski 8:0