Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Bergen Bullets
apud Tactiek 2
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten good
adequate Passen solid
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Jordan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lalciu rent richting de bal. Lalciu probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ziółkowski geeft een hoge lob. MacHutcheon geeft de bal voor. Borgiani heeft problemen om de bal te vangen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mazilu met een harde bal richting middenveld. Lalciu probeert naar een medespeler te passen. Procházka is nu in balbezit. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu met een sublieme pass. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mercurio rent richting de bal. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft de bal voor. Özkemal rent richting de bal. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Figurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Burszta geeft een hoge lob. Sobek kopt de bal weg. Lalciu rent richting de bal. Lalciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 0:1

34e minuut.
Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki rent richting de bal. Burszta is nu in balbezit. Sulicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sulicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Buitenspel voor Özkemal. Goede buitenspelval van de verdediging. Sobek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mutlu heeft problemen om de bal te vangen. Lalciu probeert naar een medespeler te passen. Sulicki rent richting de bal. Sulicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 0:2

45e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal met de wreef. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 76%, Bergen Bullets 24%.
Precz Hanysy - Bergen Bullets 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dytko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Teleki komt bij de bal en schiet. Łatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figurski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:2

56e minuut.
Lalciu passt de bal zonder na te denken. Procházka rent richting de bal. Procházka geeft de bal voor. Dytko rent richting de bal. Dytko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sánchez Cano kopt de bal weg. Borgiani heeft problemen om de bal te vangen. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Procházka met een snelle inworp. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan onderschept slim de pass. Jordan schiet op doel. Mazilu bokst de bal weg. Paal!

62e minuut.
Burszta met de inworp. MacHutcheon geeft de bal voor. Jordan kopt de bal weg. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:3

70e minuut.
Buitenspel voor Özkemal. Goede buitenspelval van de verdediging. Łatka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buitenspel voor Jantoš. Goede buitenspelval van de verdediging. Sánchez Cano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lalciu passt de bal zonder na te denken. Procházka bereikt de bal nog maar net als eerste. Procházka geeft een lange en hoge pass. Dytko is nu in balbezit. Dytko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:4

80e minuut.
MacHutcheon rent richting de bal. MacHutcheon geeft een lange en hoge pass. Borgiani controleert de bal met de borst. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Mazilu bokst de bal weg.

86e minuut.
Parisi is nu in balbezit. Procházka verovert de bal door een tackle van achteren. Procházka speelt de bal door. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ghiţescu trapt de bal weg van het doel. Lalciu kopt de bal weg. Dytko rent richting de bal. Dytko schiet op doel. Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:5

88e minuut.
Sobek passt de bal met de wreef. MacHutcheon rent richting de bal. MacHutcheon geeft een lange en hoge pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 62%, Bergen Bullets 38%.
Precz Hanysy - Bergen Bullets 1:6