Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Sk Pawski
apud Tactiek trzecia
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 5
47.2 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen weak


6e minuut.
Kurdziel is nu in balbezit. Kluzek begaat een overtreding. Kurdziel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurdziel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš schiet op doel. Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Syper is nu in balbezit. Stilinović is nu in balbezit. Syper begaat een overtreding. Syper krijgt een gele kaart. Stilinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Şoiman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel. Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Sk Pawski 1:0

19e minuut.
Syper met de inworp. Vercilo speelt de bal door. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Sk Pawski 2:0

20e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo onderschept slim de pass. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Voştinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Sk Pawski 3:0

21e minuut.
Lungulescu geeft een hoge lob. Bojārs geeft een hoge lob. Özkemal kopt de bal weg. Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantoš schiet op doel. Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Syper is nu in balbezit. Stilinović onderschept slim de pass. Stilinović geeft de bal voor. Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pelizzaro neemt vlug de vrije trap. Kurdziel kopt de bal weg. Daar is Dazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jantoš rent richting de bal. Jantoš draait met de bal, schiet en ... Voştinar bokst de bal weg.

28e minuut.
Pelizzaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Syper speelt de bal door. Lyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojārs geeft de bal voor. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš draait met de bal, schiet en ... Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 41%, Sk Pawski 59%.
Precz Hanysy - Sk Pawski 3:0

47e minuut.
Alguacil rent richting de bal. Kurdziel onderschept slim de pass. Urvan probeert naar een medespeler te passen. Vercilo rent richting de bal. Vercilo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Alguacil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

54e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Özkemal de bal onder controle te krijgen. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Sk Pawski 4:0

55e minuut.
Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantoš passt de bal zonder na te denken. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel. Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jantoš geeft de bal voor. Urvan is nu in balbezit. Urvan passt de bal in één keer door. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš schiet op doel. Voştinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Sk Pawski 5:0

88e minuut.
Vercilo rent richting de bal. Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilinović geeft een hoge lob. Jantoš is nu in balbezit. Jantoš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 40%, Sk Pawski 60%.
Precz Hanysy - Sk Pawski 5:0