Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski Precz Hanysy
trzecia Tactiek apud
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
41 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Parisi rent richting de bal. Burszta is nu in balbezit. Burszta passt de bal met de wreef. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Detsch haalt uit met een fantastische trap. Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ambroszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mutlu de bal. Kluzek verovert de bal door een tackle van achteren. Kluzek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Huybrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski rent richting de bal. Ambroszkiewicz begaat een overtreding. Ambroszkiewicz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Borgiani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Helvei neemt vlug de vrije trap. Kluzek is nu in balbezit. Kluzek haalt uit met een fantastische trap. Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Janecký is nu in balbezit. Huybrechts onderschept slim de pass. Huybrechts speelt de bal door. Detsch is nu in balbezit. Detsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Helvei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kluzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu rent richting de bal. Kluzek onderschept slim de pass. Kluzek haalt uit met een fantastische trap. Mazilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 41%, Precz Hanysy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sk Pawski - Precz Hanysy 0:0

48e minuut.
Ambroszkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Huybrechts neemt vlug de vrije trap. Detsch probeert de bal met de borst te controleren. Detsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Precz Hanysy 0:1

49e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ziółkowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parisi de bal onder controle te krijgen. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Detsch draait met de bal, schiet en ... Voştinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ambroszkiewicz stond buitenspel. Mettomo neemt vlug de vrije trap. Dazin heeft problemen om de bal te vangen. Detsch is nu in balbezit. Detsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts onderschept slim de pass. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Detsch is nu in balbezit. Detsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Detsch schiet op doel. Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta probeert naar een medespeler te passen. Detsch rent richting de bal. Detsch haalt uit met een fantastische trap. Voştinar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Precz Hanysy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 36%, Precz Hanysy 64%.
Sk Pawski - Precz Hanysy 0:2