Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wojtekiki Bergen Bullets
hurra Tactiek 2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Terepas met een sublieme pass. MacHutcheon is nu in balbezit. MacHutcheon passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Procházka bereikt de bal nog maar net als eerste. Procházka met een sublieme pass. Terepas rent richting de bal. Terepas schiet op doel. Pacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 0:1

22e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lalciu ... Strafschop! Lalciu krijgt een gele kaart. Klonecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staszczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Figurski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 1:1

27e minuut.
Cvrlje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacHutcheon speelt de bal door. Terepas is nu in balbezit. Terepas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 1:2

29e minuut.
Kulla probeert de bal met de borst te controleren. MacHutcheon is nu in balbezit. Kulla verovert de bal door een tackle van achteren. Kulla geeft een lange en hoge pass. Staszczyk springt en kopt de bal. Figurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal in één keer door. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 62%, Bergen Bullets 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 2:2

56e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall maakt een afschuwelijke overtreding. Hall krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Myszor stond buitenspel. Joó komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pogorelov geeft een hoge lob. Hall controleert de bal met de borst. Hall passt de bal in één keer door. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 3:2

77e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 71%, Bergen Bullets 29%.
FC Wojtekiki - Bergen Bullets 3:2