Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergen Bullets FC Wojtekiki
2 Tactiek hurra
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
36.6 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Myszor is nu in balbezit. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staszczyk de bal. Staszczyk schiet op doel. Figurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lubse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 0:1

17e minuut.
Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín passt de bal met de wreef. Hall rent richting de bal. Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Procházka met een sublieme pass. Wojtaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hall krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Sulicki rent richting de bal. Sulicki passt de bal in één keer door. Wojtaś is nu in balbezit. Wojtaś draait met de bal, schiet en ... Pacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nesteruk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Noli controleert de bal met de borst. Sulicki rent richting de bal. Sulicki haalt uit met een fantastische trap. Pacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergen Bullets 42%, FC Wojtekiki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 1:1

46e minuut.
Dytko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk rent richting de bal. Lalciu begaat een overtreding. Lalciu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvrlje is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joó komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Joó de bal. Joó draait met de bal, schiet en ... Figurski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 1:2

70e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov speelt de bal door. Joó rent richting de bal. Joó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 1:3

72e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés passt de bal zonder na te denken. Clark met een sublieme pass. Joó is nu in balbezit. Joó haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Dytko onderschept slim de pass. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Lalciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lalciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 2:3

86e minuut.
Staszczyk passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. Joó haalt uit met een fantastische trap. Figurski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergen Bullets 48%, FC Wojtekiki 52%.
Bergen Bullets - FC Wojtekiki 2:4