Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikule Power Precz Hanysy
koks 442 Tactiek apud
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


17e minuut.
Lungulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungulescu passt de bal met de wreef. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:1

21e minuut.
Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Morgado. Stilinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özkemal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:2

32e minuut.
Ondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inha krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sánchez Morgado probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stilinović zal de hoekschop nemen. Jantoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 63%, Precz Hanysy 37%.
Mikule Power - Precz Hanysy 0:2

46e minuut.
Pedrosa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stilinović probeert naar een medespeler te passen. Sifón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urvan zijn tegenspeler op de grond. Urvan krijgt een gele kaart. Sifón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

47e minuut.
Vercilo rent richting de bal. Piedade verovert de bal door een tackle van achteren. Piedade geeft de bal voor. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Urvan geeft een lange en hoge pass. Sánchez Morgado kopt de bal weg. Inha geeft een lange en hoge pass. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa haalt uit met een fantastische trap. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bojārs met een sublieme pass. Mokatsi geeft een hoge lob. Jantoš rent richting de bal. Jantoš geeft een hoge lob. Özkemal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirov onderschept slim de pass. Bekirov met een sublieme pass. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Gaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:3

75e minuut.
Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Urvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvan passt de bal met de wreef. Jantoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:4

77e minuut.
Vercilo passt de bal zonder na te denken. Urvan is nu in balbezit. Urvan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lungulescu de bal. Lungulescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Stilinović geeft een hoge lob. Özkemal is nu in balbezit. Piedade begaat een overtreding. Özkemal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urvan komt bij de bal en schiet. Gaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:5

84e minuut.
Inha speelt de bal door. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şoiman. Pedrosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu probeert naar een medespeler te passen. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Gaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Precz Hanysy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 62%, Precz Hanysy 38%.
Mikule Power - Precz Hanysy 0:6