Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo FC Wojtekiki
OKS Tactiek hurra
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten solid
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane passt de bal zonder na te denken. Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 1:0

8e minuut.
Stuppia haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padaratz speelt de bal door. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:0

9e minuut.
Ballai geeft een lange en hoge pass. Klonecki kopt de bal weg. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Staszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:1

11e minuut.
Dorożyński speelt de bal door. Kulla rent richting de bal. Kulla geeft een lange en hoge pass. Klonecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrutka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:2

13e minuut.
Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov geeft de bal voor. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Padaratz rent richting de bal. Padaratz passt de bal met de wreef. Malbašić is nu in balbezit. Stuppia verovert de bal door een tackle van achteren. Stuppia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal zonder na te denken. Staszczyk rent richting de bal. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Staszczyk is nu in balbezit. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel. Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:3

37e minuut.
Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Hall kopt de bal weg. Kulla met een sublieme pass. Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Padaratz kopt de bal weg. Klungelig pakt Herlein de bal. Herlein geeft de bal voor. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pogorelov kopt de bal weg. Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor is nu in balbezit. Myszor geeft de bal voor. Staszczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall passt de bal zonder na te denken. Daar is Staszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 60%, FC Wojtekiki 40%.
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:3

49e minuut.
Kulla verovert de bal door een tackle van achteren. Kulla probeert naar een medespeler te passen. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov geeft de bal voor. Staszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Kulla de bal. Kulla met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall speelt de bal door. Pogorelov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Bociek de bal. Łabudziński rent richting de bal. Hall onderschept slim de pass. Hall geeft een lange en hoge pass. Staszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Staszczyk is nu in balbezit. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel. Hrutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 2:4

57e minuut.
Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein geeft de bal voor. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Pacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Wojtekiki 3:4

65e minuut.
Herlein is nu in balbezit. Herlein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soroka de bal. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia schiet op doel. Pacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klonecki met een sublieme pass. Hall heeft problemen om de bal te vangen. Hall met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Łabudziński onderschept slim de pass. Hall onderschept slim de pass. Hall met een sublieme pass. Staszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Hrutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Głusejdo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kulla probeert de bal met de borst te controleren. Herlein onderschept slim de pass. Herlein geeft de bal voor. Stuppia maakt een snoekduik en kopt de bal. Pacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pacak geeft een lange en hoge pass. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov met een sublieme pass. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Hrutka bokst de bal weg.

90e minuut.
Pacak probeert naar een medespeler te passen. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabudziński. Łabudziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 61%, FC Wojtekiki 39%.
Oks Janowo - FC Wojtekiki 3:4