Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wojtekiki Oks Janowo
hurra Tactiek OKS
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Staszczyk rent richting de bal. Łabudziński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myszor. Myszor krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal met de wreef. Stuppia rent richting de bal. Stuppia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malbašić de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hampel rent richting de bal. Hampel schiet op doel. Pacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Oks Janowo 0:1

11e minuut.
Clark met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Łabudziński rent richting de bal. Staszczyk onderschept slim de pass. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clark rent richting de bal. Clark met een sublieme pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. Hrutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Padaratz passt de bal in één keer door. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein passt de bal met de wreef. Hampel rent richting de bal. Hampel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pogorelov. Herlein raakt geblesseerd tijdens het duel. Herlein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stuppia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Oks Janowo 0:2

22e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal in één keer door. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Oks Janowo 1:2

27e minuut.
Herlein onderschept slim de pass. Herlein met een sublieme pass. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal met de wreef. Cortés onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bociek begaat een overtreding. Staszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hall wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal in één keer door. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Oks Janowo 1:3

35e minuut.
Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai geeft de bal voor. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. Hrutka bokst de bal weg.

43e minuut.
Clark rent richting de bal. Clark geeft een hoge lob. Czecholiński heeft problemen om de bal te vangen. Klonecki rent richting de bal. Klonecki geeft de bal voor. Hrutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 58%, Oks Janowo 42%.
FC Wojtekiki - Oks Janowo 1:3

62e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebane. Rebane krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Joó komt het veld opgelopen. Rebane met een snelle inworp. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein probeert naar een medespeler te passen. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Padaratz is nu in balbezit. Padaratz speelt de bal door. Herlein speelt de bal door. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel. Pacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - Oks Janowo 1:4

73e minuut.
Malbašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manjarín komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ballai geeft de bal voor. Głusejdo kopt de bal weg. Dorożyński is nu in balbezit. Joó onderschept slim de pass. Joó draait met de bal, schiet en ... Hrutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Clark geeft een hoge lob. Joó kopt de bal weg. Głusejdo probeert de bal aan de voet te houden. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 46%, Oks Janowo 54%.
FC Wojtekiki - Oks Janowo 1:4