Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski FC Wojtekiki
trzecia Tactiek hurra
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.3 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten solid
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Ballai geeft de bal voor. Kluzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano geeft een hoge lob. Ambroszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Staszczyk is nu in balbezit. Myszor rent richting de bal. Sobczyński onderschept slim de pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov geeft de bal voor. Voştinar bokst de bal weg. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Janecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz begaat een overtreding. Ambroszkiewicz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cortés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortés met een snel genomen vrije trap. Dazin kan de bal niet met de borst controleren. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Voştinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kulla rent richting de bal. Kulla geeft een hoge lob. Daar is Pihlanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Voştinar trapt de bal weg. Hall kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lyra kopt de bal weg. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toledano krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Kulla speelt de bal door. Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Staszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - FC Wojtekiki 0:1

32e minuut.
Daar is Ambroszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki geeft een hoge lob. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - FC Wojtekiki 0:2

41e minuut.
Toledano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyra met een sublieme pass. Kluzek controleert de bal met de borst. Kluzek draait met de bal, schiet en ... Malbašić kan de bal niet met de borst controleren. Pacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 36%, FC Wojtekiki 64%.
Sk Pawski - FC Wojtekiki 0:2

47e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov speelt de bal door. Staszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Voştinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janecký speelt de bal door. Kluzek rent richting de bal. Kluzek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dazin geeft de bal voor. Hall kopt de bal weg. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Michoń is nu in balbezit. Michoń geeft een lange en hoge pass. Daar is Noli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluzek is nu in balbezit. Kluzek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - FC Wojtekiki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 37%, FC Wojtekiki 63%.
Sk Pawski - FC Wojtekiki 0:3