Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo Naprzód Pakawie
ofensywa Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
47.8 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Villamizar rent richting de bal. Villamizar passt de bal in één keer door. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Babiński springt en kopt de bal. Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Bondt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosheuvel met een snelle inworp. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Maleček de bal. Babiński rent richting de bal. Mordej begaat een overtreding. Mordej krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 48%, Naprzód Pakawie 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wromet Wróblewo - Naprzód Pakawie 0:0

46e minuut.
Bertaina komt het veld opgelopen. Fouto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paul passt de bal zonder na te denken. Bertaina is nu in balbezit. Iscariotes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iscariotes krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Paul is nu in balbezit. Villamizar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villamizar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dasbach trapt de bal weg. Mordej kopt de bal weg. Dikov rent richting de bal. Dikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Balfanz de bal onder controle te krijgen. Babiński rent richting de bal. Wojnecki begaat een overtreding. Babiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babiński kan niet meer verder spelen. Judek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Altuve heeft problemen om de bal te vangen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton verovert de bal door een tackle van achteren. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rosheuvel probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vesnić. Dikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dikov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rębała onderschept slim de pass. Rębała geeft een lange en hoge pass. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Naprzód Pakawie 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 58%, Naprzód Pakawie 42%.
Wromet Wróblewo - Naprzód Pakawie 1:0