Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City BSC CZOSNEK
liga Tactiek pablo klucze 2
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 26.3
adequate Schieten poor
adequate Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Pierson met de inworp. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Daar is Peresin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 1:0

8e minuut.
Pierson passt de bal in één keer door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saccà krijgt een gele kaart. Sap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sap legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Manoliu verovert de bal door een tackle van achteren. Manoliu met een sublieme pass. Rüssler rent richting de bal. Rüssler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda begaat een overtreding. Manoliu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thoms zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Sap onderschept slim de pass. Kirchner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rüssler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Filas bokst de bal weg.

30e minuut.
Gawinek speelt de bal door. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido met een sublieme pass. Stanisławczyk rent richting de bal. Stanisławczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pini kopt de bal weg. Schatten heeft problemen om de bal te vangen. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Filas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 2:0

34e minuut.
Pierson verovert de bal door een tackle van achteren. Pierson passt de bal in één keer door. Sap is nu in balbezit. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler draait met de bal, schiet en ... Filas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 29%, BSC CZOSNEK 71%.
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 3:0

49e minuut.
Kirchner geeft een hoge lob. Inworp. Pini met een snelle inworp. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pini geeft een lange en hoge pass. Saccà is nu in balbezit. Rüssler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüssler krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pini rent richting de bal. Peresin rent richting de bal. Pini onderschept slim de pass. Pini speelt de bal door. Pierson probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Holenda is nu in balbezit. Thoms is nu in balbezit. Holenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holenda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pierson met een snelle inworp. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler geeft de bal voor. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel. Filas bokst de bal weg.

62e minuut.
Pini met een snelle inworp. Schatten rent richting de bal. Schatten passt de bal zonder na te denken. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 4:0

63e minuut.
Korkut passt de bal zonder na te denken. Forcella met een sublieme pass. Klungelig pakt Schatten de bal. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap. Filas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kirchner speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Schatten rent richting de bal. Schatten draait met de bal, schiet en ... Filas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Saccà heeft problemen om de bal te vangen. Rüssler rent richting de bal. Saccà rent richting de bal. Rüssler onderschept slim de pass. Rüssler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Forcella met een sublieme pass. Sap rent richting de bal. Sap heeft problemen om de bal te vangen. Sap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 24%, BSC CZOSNEK 76%.
Wróblewo City - BSC CZOSNEK 5:0