Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa Nowa wieś wielkie ogórki
Toudi Tactiek w1
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 27.8
good Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Piñero passt de bal met de wreef. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piñero rent richting de bal. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

5e minuut.
Mugueta met een snelle inworp. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert geeft een lange en hoge pass. Magari bereikt de bal nog maar net als eerste. Magari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dauti speelt de bal door. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert draait met de bal, schiet en ... Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Gwalbert rent richting de bal. Mugueta speelt de bal door. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gwalbert geeft de bal voor. Klungelig pakt Magari de bal. Magari passt de bal zonder na te denken. Piñero rent richting de bal. Piñero schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Latynowicz de bal. Gwalbert rent richting de bal. Piñero rent richting de bal. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

42e minuut.
Mugueta onderschept slim de pass. Mugueta geeft de bal voor. Magari probeert de bal met de borst te controleren. Kınık probeert naar een medespeler te passen. Magari rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 19%, Nowa wieś wielkie ogórki 81%.
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

48e minuut.
Żebryk geeft een lange en hoge pass. Dauti is nu in balbezit. Dauti geeft een hoge lob. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan bokst de bal weg.

51e minuut.
Bankert onderschept slim de pass. Magari rent richting de bal. Mugueta speelt de bal door. Piñero heeft problemen om de bal te vangen. Piñero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Magari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Latynowicz onderschept slim de pass. Linkrus is nu in balbezit. Latynowicz begaat een overtreding. Linkrus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Kınık bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero onderschept slim de pass. Piñero met een sublieme pass. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert schiet op doel. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mugueta met de inworp. Ceyhan probeert de bal met de borst te controleren. Ceyhan passt de bal zonder na te denken. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert speelt de bal door. Piñero is nu in balbezit. Piñero draait met de bal, schiet en ... Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 28%, Nowa wieś wielkie ogórki 72%.
Duma Wróblewa - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0