Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-27 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zagłebie Lubin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AP Golcza Wks Mierki
czt42 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Burdenski passt de bal met de wreef. Gómez Fuertes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sputnik de bal. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jakubowicz met een sublieme pass. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reymond. Reymond krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gómez Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimo verovert de bal door een tackle van achteren. Šimo met een sublieme pass. Garguš is nu in balbezit. Garguš passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Golcza - Wks Mierki 0:1

34e minuut.
Bujor geeft de bal voor. Reymond is nu in balbezit. Kazimierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierowicz passt de bal met de wreef. Sipelgas rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sipelgas is nu in balbezit. Sputnik onderschept slim de pass. Łakomy probeert naar een medespeler te passen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Golcza 48%, Wks Mierki 52%.
AP Golcza - Wks Mierki 0:1

46e minuut.
Nikisz komt het veld opgelopen. Raman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Żółkowski komt het veld opgelopen. Dybula komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Šimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moneta zijn tegenspeler op de grond. Šimo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzopek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bujor de bal. Tryba is nu in balbezit. Tryba haalt uit met een fantastische trap. Rynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jakubowicz geeft een hoge lob. Raman kopt de bal weg. Garguš is nu in balbezit. Garguš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Dybula met een snelle inworp. Żółkowski is nu in balbezit. Żółkowski geeft een lange en hoge pass. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman passt de bal zonder na te denken. Daley geeft de bal voor. Daar is Tryba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryba haalt uit met een fantastische trap. Rynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Golcza 58%, Wks Mierki 42%.
AP Golcza - Wks Mierki 0:1