Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-03 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Highlander ST Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
gas pimienta es abandonar El Ekumen
c Tactiek Titular
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten good
average Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Toncich is nu in balbezit. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Włoszczak de bal. Włoszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elbaz rent richting de bal. Elbaz passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Chaowei onderschept slim de pass. Chaowei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Romay probeert wanhopig de bal te grijpen. Romay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Włoszczak rent richting de bal. Menchon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włoszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barışkan met een snel genomen vrije trap. Chaowei is nu in balbezit. Menchon verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oltacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Satılmaz de bal. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltacı passt de bal met de wreef. Wyszogrod rent richting de bal. Chaowei onderschept slim de pass. Chaowei schiet op doel. Romay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gas pimienta es abandonar 76%, El Ekumen 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gas pimienta es abandonar - El Ekumen 0:0

61e minuut.
Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen maakt een afschuwelijke overtreding. Oltacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oltacı met een snel genomen vrije trap. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barışkan geeft een lange en hoge pass. Tomicki probeert naar een medespeler te passen. Chaowei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaowei schiet op doel. Romay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gas pimienta es abandonar - El Ekumen 0:1

70e minuut.
Żero komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kushev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomicki met een snelle inworp. Włoszczak is nu in balbezit. Włoszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romay met een harde bal richting middenveld. Laosa rent richting de bal. Toncich rent richting de bal. Toncich draait met de bal, schiet en ... Secăreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menchon. Włoszczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Włoszczak kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Toncich bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa onderschept slim de pass. Wyszogrod verovert de bal door een tackle van achteren. Flores onderschept slim de pass. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gas pimienta es abandonar 64%, El Ekumen 36%.
gas pimienta es abandonar - El Ekumen 0:1