Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirmidonia Florentiarossa
dzeko Tactiek kkk2
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


15e minuut.
Waters onderschept slim de pass. Waters geeft de bal voor. Cegielski rent richting de bal. Cegielski draait met de bal, schiet en ... Mottes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Florentiarossa 1:0

25e minuut.
Waters is nu in balbezit. Avogari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waters is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michałowski met een snel genomen vrije trap. Cegielski springt en kopt de bal. Mottes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Glover kan de bal niet met de borst controleren. Campitelli rent richting de bal. Glover verovert de bal door een tackle van achteren. Cegielski rent richting de bal. Cegielski haalt uit met een fantastische trap. Mottes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glover rent richting de bal. Glover schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Florentiarossa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 43%, Florentiarossa 57%.
Mirmidonia - Florentiarossa 2:0

46e minuut.
Woore komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Woore heeft problemen om de bal te vangen. Woore geeft de bal voor. Glover is nu in balbezit. Glover haalt uit met een fantastische trap. Mottes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Florentiarossa 3:0

65e minuut.
Gässler rent richting de bal. Giambo is nu in balbezit. Giambo passt de bal in één keer door. Hayne rent richting de bal. Hayne geeft de bal voor. Mottes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Damaskinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaskinos passt de bal zonder na te denken. Glover rent richting de bal. Daar is Glover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glover draait met de bal, schiet en ... Mottes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Gässler verovert de bal door een tackle van achteren. Gässler speelt de bal door. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft de bal voor. Reece is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Florentiarossa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 50%, Florentiarossa 50%.
Mirmidonia - Florentiarossa 3:1