Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve FC-Rafa
442 mia Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Chyłek verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata rent richting de bal. Chyłek onderschept slim de pass. Gerothodoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerothodoros schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tonoletti probeert naar een medespeler te passen. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek met een sublieme pass. Gerothodoros is nu in balbezit. Gerothodoros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 1:0

18e minuut.
Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo geeft een lange en hoge pass. Chyłek is nu in balbezit. Gerothodoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerothodoros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerothodoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerothodoros schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerothodoros onderschept slim de pass. Lage speelt de bal door. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ghiugan kopt de bal weg. Daar is Chyłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyłek passt de bal in één keer door. Gerothodoros rent richting de bal. Gerothodoros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chyłek rent richting de bal. Chyłek haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gerothodoros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuczera komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek onderschept slim de pass. Chyłek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg. Darcourt kopt de bal weg. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 2:0

39e minuut.
Tonoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoletti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tonoletti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Chyłek rent richting de bal. Kuczera rent richting de bal. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 44%, FC-Rafa 56%.
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 3:0

49e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Eto onderschept slim de pass. Eto met een sublieme pass. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ghiugan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal met de wreef. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek is nu in balbezit. Kuczera rent richting de bal. Kuczera schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chyłek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek rent richting de bal. Chyłek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 4:0

63e minuut.
Almeida geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiugan met de inworp. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal zonder na te denken. Kuczera rent richting de bal. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 5:0

84e minuut.
Torriente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darcourt raakt geblesseerd tijdens het duel. Darcourt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De Backer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 32%, FC-Rafa 68%.
Sporting de La Nueve - FC-Rafa 5:0