Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSG 2008 Boillat`s
5-3-2-SG-L Tactiek 4312a
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
67.5 gemiddelde waardering 71
excellent Schieten excellent
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Junod geeft een hoge lob. Wrockowiak is nu in balbezit. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Boillat`s 1:0

22e minuut.
Ortwein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortwein met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Boillat`s 2:0

31e minuut.
Brief is nu in balbezit. Grob verovert de bal door een tackle van achteren. Maier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maier krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Adão passt de bal met de wreef. Prance rent richting de bal. Prance probeert naar een medespeler te passen. Ortwein met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Paal! Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Boillat`s 3:0

42e minuut.
Prance speelt de bal door. Parască rent richting de bal. Parască passt de bal met de wreef. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Glauser onderschept slim de pass. Glauser geeft een lange en hoge pass. Routledge kopt de bal weg. Vantonjak is nu in balbezit. Vantonjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 59%, Boillat`s 41%.
FCSG 2008 - Boillat`s 3:0

52e minuut.
Ortwein heeft problemen om de bal te vangen. Ortwein passt de bal zonder na te denken. Prance bereikt de bal nog maar net als eerste. Prance geeft de bal voor. Arroyo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyfenegger begaat een overtreding. Ferret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferret zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Adão bereikt de bal nog maar net als eerste. Adão passt de bal in één keer door. Vantonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantonjak haalt uit met een fantastische trap. Elzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maier passt de bal in één keer door. Junod rent richting de bal. Met opzet legt Pupo zijn tegenspeler op de grond. Pupo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Brief bereikt de bal nog maar net als eerste. Grob verovert de bal door een tackle van achteren. Grob geeft de bal voor. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Mereuţă bokst de bal weg.

75e minuut.
Prance met een sublieme pass. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. Parască speelt de bal door. Lamka is nu in balbezit. Lamka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Brief verovert de bal door een tackle van achteren. Brief passt de bal zonder na te denken. Maier is nu in balbezit. Maier geeft de bal voor. Vantonjak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Boillat`s 3:1

85e minuut.
Virani geeft een lange en hoge pass. Ferret rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortwein. Ortwein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 53%, Boillat`s 47%.
FCSG 2008 - Boillat`s 3:1