Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-10 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gumofilce F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Boże Daj Rozum FK Žirniai
RiGCz v.3.1 Tactiek bum bum
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Starycinas met de inworp. Mizgiras is nu in balbezit. Mirzəzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mizgiras raakt geblesseerd tijdens het duel. Dasevičius neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Clemente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Šumauskas passt de bal in één keer door. Dasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasevičius geeft een lange en hoge pass. Šumauskas heeft problemen om de bal te vangen. Šumauskas draait met de bal, schiet en ... Clemente bokst de bal weg. Mizgiras rent richting de bal. Mizgiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 0:1

7e minuut.
Zsembery geeft een hoge lob. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Unis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Unis krijgt een gele kaart. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arbizzi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Šapaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šumauskas probeert naar een medespeler te passen. Szluga rent richting de bal. Rebajn geeft de bal voor. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Čižiauskas is nu in balbezit. Zsembery onderschept slim de pass. Zsembery passt de bal in één keer door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Šumauskas is nu in balbezit. Šumauskas geeft een hoge lob. Dasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasevičius haalt uit met een fantastische trap. Clemente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 0:2

32e minuut.
Cejrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mizgiras. Cejrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cejrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unis heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzi rent richting de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Estrameckis rent richting de bal. Triguero verovert de bal door een tackle van achteren. Arbizzi rent richting de bal. Arbizzi draait met de bal, schiet en ... Šapaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boże Daj Rozum 59%, FK Žirniai 41%.
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 0:2

46e minuut.
Tereškevičius komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Starycinas rent richting de bal. Starycinas speelt de bal door. Triguero geeft een hoge lob. Arbizzi heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzi schiet op doel. Šapaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Unis heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Šapaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 1:2

51e minuut.
Arbizzi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zsembery geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arbizzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 2:2

58e minuut.
Čižiauskas speelt de bal door. Kalpavičius is nu in balbezit. Kalpavičius passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Triguero probeert naar een medespeler te passen. Arbizzi rent richting de bal. Arbizzi passt de bal met de wreef. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Šapaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arbizzi rent richting de bal. Arbizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 3:2

77e minuut.
Čižiauskas kan de bal niet met de borst controleren. Zsembery rent richting de bal. Zsembery passt de bal met de wreef. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Šapaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 4:2

79e minuut.
Triguero geeft een hoge lob. Palšiūnas speelt de bal door. Kalpavičius heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 5:2

86e minuut.
Sieńko speelt de bal door. Leminskas rent richting de bal. Leminskas probeert naar een medespeler te passen. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zsembery is nu in balbezit. Zsembery geeft de bal voor. Daar is Unis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi draait met de bal, schiet en ... Šapaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Šumauskas passt de bal in één keer door. Tereškevičius heeft problemen om de bal te vangen. Šumauskas probeert naar een medespeler te passen. Tereškevičius is nu in balbezit. Tereškevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boże Daj Rozum 48%, FK Žirniai 52%.
Boże Daj Rozum - FK Žirniai 5:2