Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Libiąż Dywizja
532 Tactiek myk new
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
27.9 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen solide


6e minuut.
Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny geeft de bal voor. Kobyliński kopt de bal weg. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Głodny geeft een hoge lob. Kobyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Gandara de bal. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rafalski met de inworp. Tassiello geeft een lange en hoge pass. Gandara kan de bal niet met de borst controleren. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Libiąż - Dywizja 0:1

28e minuut.
Mihailov heeft problemen om de bal te vangen. Kobyliński rent richting de bal. Tulli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulli krijgt een gele kaart. Kobyliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobyliński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński passt de bal zonder na te denken. Gandara rent richting de bal. Wirsch onderschept slim de pass. Wirsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Libiąż 71%, Dywizja 29%.
United Libiąż - Dywizja 0:1

48e minuut.
Tassiello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafalski rent richting de bal. Rafalski met een sublieme pass. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński geeft een lange en hoge pass. Paal! Bădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Libiąż - Dywizja 0:2

54e minuut.
Głodny onderschept slim de pass. Głodny geeft een lange en hoge pass. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kobyliński passt de bal zonder na te denken. Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny geeft een lange en hoge pass. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hampel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tassiello is nu in balbezit. Tassiello geeft een hoge lob. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Rafalski is nu in balbezit. Rafalski geeft een hoge lob. Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirsch haalt uit met een fantastische trap. Bădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Libiąż - Dywizja 0:3

77e minuut.
Langhe rent richting de bal. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt speelt de bal door. Tassiello is nu in balbezit. Tassiello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Głodny is nu in balbezit. Głodny passt de bal met de wreef. Gandara rent richting de bal. Wirsch onderschept slim de pass. Wirsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafalski rent richting de bal. Rafalski geeft een lange en hoge pass. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hampel passt de bal met de wreef. Rafalski geeft een lange en hoge pass. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Libiąż - Dywizja 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Libiąż 72%, Dywizja 28%.
United Libiąż - Dywizja 0:4