Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga K
  • Stadion: Arena Północy
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Głębokie Piątkowo FC Kołypie Poznań
def wing Tactiek K 5221 W
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 58
good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa geeft een hoge lob. Kazbaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Walem met de inworp. Brudzisz kan de bal niet met de borst controleren. Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Pelkonen rent richting de bal. Pelkonen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rysz probeert naar een medespeler te passen. Pelkonen rent richting de bal. Pelkonen schiet op doel. De Napola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 0:1

32e minuut.
Rysz passt de bal zonder na te denken. Walem rent richting de bal. Walem probeert naar een medespeler te passen. Pelkonen rent richting de bal. Pelkonen draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Káposzta is nu in balbezit. Káposzta geeft een lange en hoge pass. Fołtyn probeert de bal met de borst te controleren. Martic is nu in balbezit. Martic geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 62%, Kołypie Poznań 38%.
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 0:1

48e minuut.
Nurci passt de bal in één keer door. Rysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysz probeert naar een medespeler te passen. Pelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelkonen haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 0:2

51e minuut.
Hendrickx onderschept slim de pass. Hendrickx geeft een lange en hoge pass. Kazbaris is nu in balbezit. Kazbaris haalt uit met een fantastische trap. Trybovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 1:2

53e minuut.
Brudzisz controleert de bal met de borst. Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Pelkonen rent richting de bal. Pelkonen schiet op doel. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fołtyn met de inworp. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Pelkonen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rysz probeert de bal aan de voet te houden. Radziński rent richting de bal. Radziński geeft de bal voor. Kazbaris is nu in balbezit. Kazbaris schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 2:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piloti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Aimoni passt de bal met de wreef. Sandhu is nu in balbezit. Sandhu passt de bal met de wreef. Pelkonen is nu in balbezit. Pelkonen draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 71%, Kołypie Poznań 29%.
Głębokie Piątkowo FC - Kołypie Poznań 2:3