Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga K
  • Stadion: Arena Północy
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Głębokie Piątkowo FC FC Hornets
szeroko Tactiek bemowo 3
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten very good
weak Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Zduniec de bal onder controle te krijgen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka geeft de bal voor. Rauch rent richting de bal. Rauch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Daar is Séry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauch is nu in balbezit. Rauch draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Sieczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Rauch de bal. Rauch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rauch onderschept slim de pass. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek onderschept slim de pass. Rauch onderschept slim de pass. Rauch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Arcanjo probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Rauch rent richting de bal. Rauch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arcanjo rent richting de bal. Arcanjo passt de bal met de wreef. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Rauch is nu in balbezit. Rauch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 83%, FC Hornets 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Głębokie Piątkowo FC - FC Hornets 0:0

49e minuut.
Pupilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantilimon met de inworp. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Séry neemt de hoekschop. Pantilimon kopt de bal weg. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel. Dobrevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Gołembiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Dobrevski geeft een hoge lob. Inworp. Pantilimon met de inworp. Rauch is nu in balbezit. Rauch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gołembiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon geeft een hoge lob. Sieczka kopt de bal weg. Rauch rent richting de bal. Rauch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzystek is nu in balbezit. Rauch onderschept slim de pass. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC Hornets 0:1

58e minuut.
Arcanjo passt de bal met de wreef. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon speelt de bal door. Rauch is nu in balbezit. Rauch draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski bokst de bal weg.

61e minuut.
Židlička kopt de bal weg. Arcanjo probeert naar een medespeler te passen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Séry rent richting de bal. Séry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC Hornets 0:2

62e minuut.
Pupilla geeft de bal voor. Inworp. Pantilimon met een snelle inworp. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon met een sublieme pass. Arcanjo rent richting de bal. Arcanjo geeft de bal voor. Séry maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arcanjo passt de bal in één keer door. Cuna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pupilla de bal. Rauch is nu in balbezit. Rauch haalt uit met een fantastische trap. Gołembiewski bokst de bal weg. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC Hornets 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 77%, FC Hornets 23%.
Głębokie Piątkowo FC - FC Hornets 0:3