Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hornets Głębokie Piątkowo FC
433 wys 2 Tactiek def wing
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.8 gemiddelde waardering 49
weak Schieten solid
poor Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Buscaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx begaat een overtreding. Buscaglione raakt geblesseerd tijdens het duel. Buscaglione zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dias de Luta onderschept slim de pass. Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho schiet op doel. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Guguła met een sublieme pass. Martic is nu in balbezit. Györki begaat een overtreding. Györki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic geeft een lange en hoge pass. Kazbaris rent richting de bal. Kazbaris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haberski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornets - Głębokie Piątkowo FC 0:1

35e minuut.
Dias de Luta onderschept slim de pass. Niedbalski rent richting de bal. Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta geeft een hoge lob. Kazbaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrašík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazbaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazbaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornets - Głębokie Piątkowo FC 0:2

39e minuut.
Inworp. Györki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornets 69%, Głębokie Piątkowo FC 31%.
FC Hornets - Głębokie Piątkowo FC 0:2

46e minuut.
Guguła met een sublieme pass. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx passt de bal in één keer door. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic geeft een lange en hoge pass. Petrašík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrašík probeert naar een medespeler te passen. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx geeft de bal voor. Kazbaris springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guguła speelt de bal door. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mash krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piloti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sawicki geeft een hoge lob. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx geeft de bal voor. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Petrašík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hornets - Głębokie Piątkowo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hornets 71%, Głębokie Piątkowo FC 29%.
FC Hornets - Głębokie Piątkowo FC 0:3