Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga K
  • Stadion: Laski FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Saturator Koszalin Kołypie Poznań
Dariusz Dudka Tactiek K 5221 W
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten poor
average Passen good
average Verdedigen adequate


19e minuut.
Rysz met de inworp. Parada rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Rysz rent richting de bal. Rysz geeft een hoge lob. Bošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rysz speelt de bal door. Ban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft een lange en hoge pass. Kafkaslı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lipka passt de bal zonder na te denken. Kirsch controleert de bal met de borst. Występski begaat een overtreding. Kirsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Avelar komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
La O zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Martin de bal. Avelar geeft een hoge lob. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saturator Koszalin 52%, Kołypie Poznań 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saturator Koszalin - Kołypie Poznań 0:0

54e minuut.
Čović geeft een lange en hoge pass. Arısoy geeft de bal voor. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Schützenkönig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saturator Koszalin - Kołypie Poznań 1:0

57e minuut.
Avelar onderschept slim de pass. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Martin passt de bal zonder na te denken. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saturator Koszalin - Kołypie Poznań 2:0

65e minuut.
Čović verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatuška speelt de bal door. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Schützenkönig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bałtroczyk rent richting de bal. Čović onderschept slim de pass. Bałtroczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bałtroczyk geeft een hoge lob. Parada kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Avelar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saturator Koszalin 56%, Kołypie Poznań 44%.
Saturator Koszalin - Kołypie Poznań 2:0