Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
CAMPIONUL INTER Pascani
ufs jr. Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Doeltrap. Ţugurlan trapt de bal weg van het doel. Lotto kopt de bal weg. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pin passt de bal zonder na te denken. Lotto rent richting de bal. Lotto passt de bal zonder na te denken. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sutter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ujlaki de bal. Met opzet legt Miala zijn tegenspeler op de grond. Ujlaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bacconi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Čurin passt de bal met de wreef. MacRobbie rent richting de bal. Bùi Dũng is nu in balbezit. MacRobbie onderschept slim de pass. MacRobbie draait met de bal, schiet en ... Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Čurin met een sublieme pass. Sutter geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojcieszek de bal. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Daar is Lenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenz geeft een lange en hoge pass. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft een hoge lob. Ujlaki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - INTER Pascani 0:1

27e minuut.
Amant speelt de bal door. Pin heeft problemen om de bal te vangen. Pin passt de bal in één keer door. Lotto is nu in balbezit. Lotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amant passt de bal zonder na te denken. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu geeft een hoge lob. Ujlaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - INTER Pascani 0:2

35e minuut.
Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu geeft een hoge lob. Ujlaki rent richting de bal. Lotto is nu in balbezit. Lotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 62%, INTER Pascani 38%.
CAMPIONUL - INTER Pascani 0:2

46e minuut.
Margarini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto passt de bal zonder na te denken. Lenz is nu in balbezit. MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bùi Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng geeft de bal voor. Chavarria probeert de bal aan de voet te houden. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Ţugurlan bokst de bal weg. Predeanu speelt de bal door. Daar is Lotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlan rent richting de bal. Lotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal met de wreef. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Ţugurlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Predeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castorino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria geeft de bal voor. Inworp. Bacconi met een snelle inworp. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 47%, INTER Pascani 53%.
CAMPIONUL - INTER Pascani 0:2