Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pagoda Semigallia SC
1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Algisi verovert de bal door een tackle van achteren. Algisi geeft de bal voor. Knauķis heeft problemen om de bal te vangen. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa draait met de bal, schiet en ... Cauna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Semigallia SC 1:0

10e minuut.
Dembski is nu in balbezit. Azzarone speelt de bal door. Daar is Zabawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Semigallia SC 2:0

13e minuut.
Azzarone rent richting de bal. Azzarone passt de bal met de wreef. Zabawa met een sublieme pass. Dembski rent richting de bal. Dembski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kažmers trapt de bal weg van het doel. Brāzmiņš kopt de bal weg. Sermulis rent richting de bal. Sermulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Semigallia SC 2:1

18e minuut.
Klungelig pakt Brāzmiņš de bal. Gawryszewski probeert naar een medespeler te passen. Dembski rent richting de bal. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Barcă de bal. Cremonino rent richting de bal. Cremonino geeft een lange en hoge pass. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 46%, Semigallia SC 54%.
Pagoda - Semigallia SC 2:1

48e minuut.
Iltiņš kopt de bal weg. Inworp. Vailati met de inworp. Azzarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzarone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cremonino met een sublieme pass. Dembski is nu in balbezit. Mālītis is nu in balbezit. Dembski onderschept slim de pass. Dembski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zabawa is nu in balbezit. Zabawa passt de bal met de wreef. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski haalt uit met een fantastische trap. Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Okasha probeert naar een medespeler te passen. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal zonder na te denken. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Semigallia SC 3:1

78e minuut.
Kažmers geeft een hoge lob. Inworp. Algisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azzarone is nu in balbezit. Azzarone geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa speelt de bal door. Dembski heeft problemen om de bal te vangen. Dembski haalt uit met een fantastische trap. Cauna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Semigallia SC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 37%, Semigallia SC 63%.
Pagoda - Semigallia SC 4:1