Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marita Pagoda
Kali Tactiek 1
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Barcă kopt de bal weg. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk met een sublieme pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Basuki is nu in balbezit. Basuki geeft een hoge lob. Rachwał springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi met een sublieme pass. Basuki is nu in balbezit. Basuki geeft de bal voor. Ilie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ilie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Basuki rent richting de bal. Basuki geeft de bal voor. Kakuszi speelt de bal door. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Pagoda 1:0

31e minuut.
Rondana rent richting de bal. Di Gloria verovert de bal door een tackle van achteren. Di Gloria geeft de bal voor. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Okasha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Pagoda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 36%, Pagoda 64%.
Marita - Pagoda 2:0

56e minuut.
Dembski kopt de bal weg. Štefanović speelt de bal door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Rachwał rent richting de bal. Rachwał geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ilie onderschept slim de pass. Ilie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hofman probeert naar een medespeler te passen. Dembski rent richting de bal. Milowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milowicz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Osewe rent richting de bal. Osewe geeft de bal voor. Klungelig pakt Kézdy de bal. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. Okasha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi passt de bal zonder na te denken. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Okasha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Pagoda 3:0

70e minuut.
Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Okasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kariuki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Okasha trapt de bal weg. Tomasiuk kopt de bal weg. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Pagoda 4:0

90e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Kakuszi probeert naar een medespeler te passen. Kézdy is nu in balbezit. Ilie onderschept slim de pass. Ilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 28%, Pagoda 72%.
Marita - Pagoda 4:0