Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: tAke It EaSY
  • Stadion: Marita Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Marita Semigallia SC
Kali Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
adequate Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Iltiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iltiņš speelt de bal door. Klungelig pakt Kažmers de bal. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Cauna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 1:0

3e minuut.
Kakuszi met de inworp. Tomasiuk geeft een hoge lob. Daar is Vilknadzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Cauna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Štefanović geeft een hoge lob. Vilknadzis rent richting de bal. Rachwał onderschept slim de pass. Basuki is nu in balbezit. Basuki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap. Cauna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Brāzmiņš kopt de bal weg. Pleķis rent richting de bal. Osewe speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pleķis neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rachwał rent richting de bal. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Ilie is nu in balbezit. Ilie schiet op doel. Cauna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 2:0

12e minuut.
Daar is Kažmers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mālītis rent richting de bal. Ilie onderschept slim de pass. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Cauna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe speelt de bal door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Knauķis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

15e minuut.
Şofariu met een sublieme pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe geeft een hoge lob. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel. Cauna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Štefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanović probeert naar een medespeler te passen. Knauķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie onderschept slim de pass. Ilie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ilie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kariuki komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kakuszi verovert de bal door een tackle van achteren. Kakuszi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knauķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 3:0

23e minuut.
Brāzmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brāzmiņš passt de bal met de wreef. Mālītis heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cauna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Sūbris de bal. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki geeft de bal voor. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kakuszi met een snelle inworp. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk geeft de bal voor. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Štefanović geeft de bal voor. Rachwał kopt de bal weg. Kariuki probeert de bal met de borst te controleren. Kariuki draait met de bal, schiet en ... Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 4:0

36e minuut.
Sūbris rent richting de bal. Kariuki onderschept slim de pass. Iltiņš is nu in balbezit. Kariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kariuki draait met de bal, schiet en ... Cauna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 5:0

43e minuut.
Brāzmiņš rent richting de bal. Osewe verovert de bal door een tackle van achteren. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Kariuki rent richting de bal. Kariuki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tomasiuk passt de bal met de wreef. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knauķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 20%, Semigallia SC 80%.
Marita - Semigallia SC 5:0

49e minuut.
Štefanović is nu in balbezit. Štefanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kažmers de bal. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kariuki rent richting de bal. Kariuki schiet op doel. Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Inworp. Kakuszi met de inworp. Tomasiuk met een sublieme pass. Basuki is nu in balbezit. Basuki geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 6:0

68e minuut.
Knauķis heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk is nu in balbezit. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Cauna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Tomasiuk geeft de bal voor. Daar is Sūbris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki draait met de bal, schiet en ... Cauna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 7:0

73e minuut.
Mālītis is nu in balbezit. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kariuki is nu in balbezit. Sūbris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kariuki raakt geblesseerd tijdens het duel. Štefanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Cauna trapt de bal weg. Štefanović kopt de bal weg. Rachwał rent richting de bal. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Semigallia SC 8:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basuki met de inworp. Iltiņš rent richting de bal. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Kakuszi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakuszi geeft de bal voor. Sūbris probeert de bal aan de voet te houden. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iltiņš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Basuki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk geeft de bal voor. Cauna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 11%, Semigallia SC 89%.
Marita - Semigallia SC 8:0