Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semigallia SC Marita
Normal Tactiek Kali
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.9
waardeloos Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie passt de bal zonder na te denken. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał schiet op doel. Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:1

8e minuut.
Osewe probeert naar een medespeler te passen. Kažmers is nu in balbezit. Rachwał onderschept slim de pass. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:2

9e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Cauna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:3

13e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Kakuszi speelt de bal door. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štefanović heeft problemen om de bal te vangen. Spēkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štefanović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie met een sublieme pass. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Cauna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:4

16e minuut.
Mālītis passt de bal zonder na te denken. Zeps rent richting de bal. Zeps passt de bal met de wreef. Basuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Basuki geeft de bal voor. Cauna bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Basuki neemt de hoekschop. Kakuszi kopt de bal weg. Rachwał probeert de bal aan de voet te houden. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Kakuszi de bal. Kakuszi passt de bal in één keer door. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kažmers de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ilie draait met de bal, schiet en ... Basuki geeft de bal voor. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:5

23e minuut.
Osewe met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilie de bal. Ilie passt de bal zonder na te denken. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:6

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cauna niet meer kan verder spelen. Valdiķis komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ilie speelt de bal door. Mālītis verovert de bal door een tackle van achteren. Basuki met een sublieme pass. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Zeps de bal. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:7

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spēkonis met een snelle inworp. Daar is Mālītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie is nu in balbezit. Ilie passt de bal met de wreef. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semigallia SC 74%, Marita 26%.
Semigallia SC - Marita 0:7

49e minuut.
Štefanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kakuszi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakuszi geeft een lange en hoge pass. Basuki is nu in balbezit. Basuki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Basuki probeert de bal aan de voet te houden. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk met een sublieme pass. Ilie is nu in balbezit. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Štefanović onderschept slim de pass. Daar is Štefanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie rent richting de bal. Ilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tomasiuk speelt de bal door. Klungelig pakt Kakuszi de bal. Kakuszi passt de bal met de wreef. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Kažmers de bal onder controle te krijgen. Zeps kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sermulis de bal onder controle te krijgen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz geeft een lange en hoge pass. Valdiķis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tomasiuk geeft de bal voor. Daar is Vilknadzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Kažmers probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tomasiuk passt de bal in één keer door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie passt de bal met de wreef. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Basuki passt de bal zonder na te denken. Štefanović rent richting de bal. Štefanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilie de bal. Ilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Štefanović kopt de bal weg. Ilie speelt de bal door. Klungelig pakt Knauķis de bal. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kakuszi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasiuk met een sublieme pass. Knauķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie onderschept slim de pass. Ilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kakuszi met een sublieme pass. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk speelt de bal door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Valdiķis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kariuki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kariuki controleert de bal met de borst. Kariuki passt de bal zonder na te denken. Kažmers heeft problemen om de bal te vangen. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Basuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basuki passt de bal in één keer door. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Knauķis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ilie passt de bal in één keer door. Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi geeft een hoge lob. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Kakuszi met een sublieme pass. Tomasiuk speelt de bal door. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Semigallia SC - Marita 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semigallia SC 85%, Marita 15%.
Semigallia SC - Marita 0:8