Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivas fc Gypsy Koloma
goleo! Tactiek Guardiola 433
52% Balbezit 48%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 27.6
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Limpens rent richting de bal. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado met een sublieme pass. Millaldeo heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 1:0

4e minuut.
Povill met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabiola de bal. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. Francés bokst de bal weg. Barbot heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 2:0

5e minuut.
Daar is Millaldeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaldeo passt de bal met de wreef. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot verovert de bal door een tackle van achteren. Barbot draait met de bal, schiet en ... Francés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. Francés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Abellón is nu in balbezit. Barbot verovert de bal door een tackle van achteren. Barbot passt de bal met de wreef. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel. Francés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Melchiorsen passt de bal zonder na te denken. Millaldeo rent richting de bal. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel. Francés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 3:0

12e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado speelt de bal door. Millaldeo heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. Francés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Coronado geeft een hoge lob. Barbot kan de bal niet met de borst controleren. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 4:0

16e minuut.
Francés met een sublieme pass. Melchiorsen kopt de bal weg. Harakka heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo schiet op doel. Francés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 5:0

18e minuut.
Klungelig pakt Millaldeo de bal. Barbot rent richting de bal. Abellón rent richting de bal. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo schiet op doel. Francés bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Coronado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abellón de bal. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Francés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Melchiorsen kopt de bal weg. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şinaz de bal onder controle te krijgen. Francés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 6:0

22e minuut.
Calvo rent richting de bal. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Francés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 7:0

23e minuut.
Limpens passt de bal zonder na te denken. Eyvindsson is nu in balbezit. Eyvindsson geeft de bal voor. Coronado kan de bal niet met de borst controleren. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 8:0

26e minuut.
Limpens geeft een hoge lob. Barbot is nu in balbezit. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Francés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 9:0

28e minuut.
Harakka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Coronado de bal. Limpens met een sublieme pass. Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Daar is Melchiorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchiorsen geeft de bal voor. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 10:0

30e minuut.
Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola passt de bal zonder na te denken. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado onderschept slim de pass. Coronado draait met de bal, schiet en ... Francés bokst de bal weg. Abellón heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 11:0

33e minuut.
Castaneda kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harakka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limpens geeft een hoge lob. Millaldeo krijgt zijn hoofd ertegen. Francés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 12:0

37e minuut.
Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens verovert de bal door een tackle van achteren. Limpens geeft de bal voor. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. Francés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Abellón geeft een lange en hoge pass. Lato probeert de bal aan de voet te houden. Lato passt de bal in één keer door. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. Francés bokst de bal weg. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 13:0

40e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Barbot rent richting de bal. Millaldeo rent richting de bal. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Millaldeo rent richting de bal. Barbot is nu in balbezit. Abellón met een sublieme pass. Harakka is nu in balbezit. Harakka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivas fc 17%, Gypsy Koloma 83%.
Rivas fc - Gypsy Koloma 13:0

46e minuut.
Biruk komt het veld opgelopen. Jussila komt het veld opgelopen. Cochez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Jussila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harakka rent richting de bal. Harakka passt de bal zonder na te denken. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 14:0

52e minuut.
Inworp. Harakka met de inworp. Daar is Limpens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpens geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ariffadillah de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harakka met de inworp. Daar is Limpens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpens geeft een hoge lob. Jussila springt en kopt de bal. Francés bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melchiorsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jussila springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Harakka speelt de bal door. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens geeft de bal voor. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 15:0

58e minuut.
Ariffadillah kopt de bal weg. Brejla geeft een lange en hoge pass. Biruk rent richting de bal. Biruk draait met de bal, schiet en ... Francés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Limpens is nu in balbezit. Limpens geeft de bal voor. Harakka kopt de bal weg. Jussila rent richting de bal. Jussila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 16:0

60e minuut.
Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorsen rent richting de bal. Melchiorsen geeft de bal voor. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Francés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 17:0

65e minuut.
Harakka met een sublieme pass. Klungelig pakt Jussila de bal. Jussila passt de bal in één keer door. Daar is Biruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 18:0

68e minuut.
Francés probeert naar een medespeler te passen. Melchiorsen probeert de bal met de borst te controleren. Melchiorsen passt de bal in één keer door. Cochez heeft problemen om de bal te vangen. Cochez draait met de bal, schiet en ... Francés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cochez heeft problemen om de bal te vangen. Melchiorsen rent richting de bal. Melchiorsen passt de bal met de wreef. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jussila verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila speelt de bal door. Biruk is nu in balbezit. Biruk draait met de bal, schiet en ... Francés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 19:0

75e minuut.
Cochez passt de bal in één keer door. Jussila heeft problemen om de bal te vangen. Biruk is nu in balbezit. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 20:0

80e minuut.
Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harakka is nu in balbezit. Harakka passt de bal met de wreef. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. Francés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harakka neemt de hoekschop. Cochez springt en kopt de bal. Francés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel. Francés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Cerutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harakka rent richting de bal. Harakka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jussila de bal. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 21:0

89e minuut.
Şinaz kopt de bal weg. Harakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Harakka probeert naar een medespeler te passen. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Gypsy Koloma 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivas fc 9%, Gypsy Koloma 91%.
Rivas fc - Gypsy Koloma 22:0