Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 19:12
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Real AngelicaBella Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Real AngelicaBella tt team
splecially Tactiek 433 stefano
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten excellent
poor Passen average
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Virzi rent richting de bal. Virzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galliano de bal. Costantini rent richting de bal. Costantini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mazzanti geeft de bal voor. Agnellutti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Galliano geeft de bal voor. Inworp. Mazzanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virzi geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen. Apice bokst de bal weg.

28e minuut.
Virzi rent richting de bal. Virzi geeft een hoge lob. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Apice probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Costantini is nu in balbezit. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - tt team 0:1

38e minuut.
Rogerio met de inworp. Virzi is nu in balbezit. Virzi passt de bal in één keer door. Mazzanti is nu in balbezit. Mazzanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lumia. Costantini raakt geblesseerd tijdens het duel. Tessaroli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Costantini de bal. Galliano is nu in balbezit. Costantini verovert de bal door een tackle van achteren. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - tt team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 68%, tt team 32%.
Real AngelicaBella - tt team 0:2

54e minuut.
Ouédec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virzi is nu in balbezit. Virzi speelt de bal door. Mazzanti heeft problemen om de bal te vangen. Mazzanti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Girgente onderschept slim de pass. Girgente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogerio met de inworp. Virzi geeft een hoge lob. Apice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Argeri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ouédec de bal onder controle te krijgen. Virzi met een sublieme pass. Costantini rent richting de bal. Costantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - tt team 0:3

62e minuut.
Mazzanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi passt de bal met de wreef. Costantini rent richting de bal. Costantini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Apice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Minetto geeft een lange en hoge pass. Mazzanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini rent richting de bal. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Girgente heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Apice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Rogerio met een snelle inworp. Virzi rent richting de bal. Virzi geeft de bal voor. Costantini springt en kopt de bal. Apice bokst de bal weg.

78e minuut.
Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi met een sublieme pass. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini haalt uit met een fantastische trap. Apice probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Văn Vũ geeft de bal voor. Virzi is nu in balbezit. Lumia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Virzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virzi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Apice bokst de bal weg. Virzi rent richting de bal. Virzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - tt team 0:4

83e minuut.
Virzi rent richting de bal. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi is nu in balbezit. Costantini is nu in balbezit. Costantini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mazzanti is nu in balbezit. Mazzanti passt de bal zonder na te denken. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini geeft de bal voor. Argeri probeert de bal aan de voet te houden. Apice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - tt team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 69%, tt team 31%.
Real AngelicaBella - tt team 0:5