Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: berarul dan fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
berarul dan fc crushers of oslo
mijl at Tactiek 4iforsvarOff
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Ciripoi geeft een hoge lob. Inworp. Milde met de inworp. Stadheim rent richting de bal. Stadheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belardetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti met een sublieme pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boye trapt de bal weg. Valente controleert de bal met de borst. Valente probeert naar een medespeler te passen. Kéri heeft problemen om de bal te vangen. Kéri schiet op doel. Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cyba met een snelle inworp. Belardetti rent richting de bal. Belardetti geeft de bal voor. Holum kan de bal niet met de borst controleren. Bablekos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bablekos is nu in balbezit. Kéri rent richting de bal. Holum onderschept slim de pass. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Bablekos rent richting de bal. Bablekos met een sublieme pass. Kéri is nu in balbezit. Kéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - crushers of oslo 1:0

22e minuut.
Stadheim haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Belardetti trapt de bal weg. Kéri rent richting de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti passt de bal zonder na te denken. Kéri is nu in balbezit. Kéri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bablekos geeft de bal voor. Synnes speelt de bal door. Daar is Kildal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stencel onderschept slim de pass. Stencel met een sublieme pass. Bablekos met een sublieme pass. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych begaat een overtreding. Kéri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bablekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Boye bokst de bal weg.

44e minuut.
Cyba passt de bal met de wreef. Bablekos rent richting de bal. Synnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Synnes krijgt een gele kaart. Bablekos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valente neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 36%, crushers of oslo 64%.
berarul dan fc - crushers of oslo 1:0

46e minuut.
Boldiş komt het veld opgelopen. Săvoiu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kildal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kildal geeft de bal voor. Daar is Cyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Antonsen geeft een hoge lob. Lică kopt de bal weg. Klungelig pakt Valente de bal. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dale komt het veld opgelopen. Lauritsen komt het veld opgelopen. Storm komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Boldiş geeft een hoge lob. Inworp. Antonsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu geeft een hoge lob. Krych speelt de bal door. Dale rent richting de bal. Dale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Belardetti rent richting de bal. Belardetti geeft een hoge lob. Kildal is nu in balbezit. Valente onderschept slim de pass. Valente geeft een lange en hoge pass. Boye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim passt de bal zonder na te denken. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale schiet op doel. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berarul dan fc - crushers of oslo 1:1

84e minuut.
Cyba probeert naar een medespeler te passen. Bablekos is nu in balbezit. Hoset legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoset krijgt een gele kaart. Bablekos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Boye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 53%, crushers of oslo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
berarul dan fc - crushers of oslo 1:1