Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ROYAL ACADEMY SINAIA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
ROYAL ACADEMY SINAIA Man United F.C.
5322 Tactiek B Team
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
45.2 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Örüm is nu in balbezit. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patiniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patiniotis komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 1:0

9e minuut.
Tuğral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas passt de bal zonder na te denken. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies draait met de bal, schiet en ... Furgalski bokst de bal weg.

10e minuut.
Bramble onderschept slim de pass. Bramble geeft een lange en hoge pass. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bramble rent richting de bal. Bramble geeft een hoge lob. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 1:1

15e minuut.
Asprilla onderschept slim de pass. Herbski rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas schiet op doel. Furgalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 1:2

16e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Met opzet legt Tuğral zijn tegenspeler op de grond. Rivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Maguire met een snel genomen vrije trap. Davies kan de bal niet met de borst controleren. Davies geeft een hoge lob. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas schiet op doel. Furgalski bokst de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een hoge lob. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 1:3

19e minuut.
Davies met een snelle inworp. Kepko rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira geeft de bal voor. Rivas springt en kopt de bal. Furgalski bokst de bal weg.

22e minuut.
Bramble met een sublieme pass. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Furgalski trapt de bal weg van het doel. Vieira kopt de bal weg. Herbski is nu in balbezit. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Furgalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Asprilla rent richting de bal. Asprilla geeft de bal voor. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 1:4

29e minuut.
Tuğral probeert naar een medespeler te passen. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Patiniotis de bal. Patiniotis schiet op doel. Niculae maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 2:4

31e minuut.
Johnѕon geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rivas stond buitenspel. Herbski neemt vlug de vrije trap. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 3:4

32e minuut.
Valera speelt de bal door. Klungelig pakt Kepko de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Gibson geeft een hoge lob. Bramble speelt de bal door. Davies rent richting de bal. Davies haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon passt de bal met de wreef. Taule bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Taule is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Furgalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Johnѕon rent richting de bal. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Örüm rent richting de bal. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Niculae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Örüm heeft problemen om de bal te vangen. Örüm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 70%, Man United F.C. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 4:4

47e minuut.
Vieira geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rivas stond buitenspel. Herbski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramble passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Furgalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kepko rent richting de bal. Kepko geeft een hoge lob. Maguire heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel. Niculae bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Rashford komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bramble speelt de bal door. Daar is Davies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Furgalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 4:5

65e minuut.
Herbski geeft de bal voor. Örüm heeft problemen om de bal te vangen. Johnѕon met een sublieme pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Niculae verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 5:5

67e minuut.
Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford passt de bal in één keer door. Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örüm rent richting de bal. Örüm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niculae trapt de bal weg van het doel. Oğuzata kopt de bal weg. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vieira passt de bal zonder na te denken. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herbski zijn tegenspeler op de grond. Herbski krijgt een gele kaart. Rivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vieira neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Furgalski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kızıl rent richting de bal. Kızıl passt de bal in één keer door. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 6:5

75e minuut.
Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel. Niculae werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Davies geeft een hoge lob. Taule probeert de bal met de borst te controleren. Valera rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas draait met de bal, schiet en ... Furgalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Johnѕon speelt de bal door. Barrett geeft de bal voor. Gheţea kopt de bal weg. Patiniotis heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Oğuzata rent richting de bal. Inworp. Oğuzata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuğral is nu in balbezit. Tuğral geeft een hoge lob. Niculae verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 45%, Man United F.C. 55%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - Man United F.C. 6:5