Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Paginator Armada
Chondroityna Tactiek 532 mega def
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Kićko passt de bal met de wreef. Laps is nu in balbezit. Szklanka speelt de bal door. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Paginator Armada 0:1

11e minuut.
Bielikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz passt de bal in één keer door. Więckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Więckowski geeft een hoge lob. Potenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszek rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - Paginator Armada 1:1

20e minuut.
Daar is Moszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Moszczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Moszczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 39%, Paginator Armada 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokół Orzech - Paginator Armada 1:1

49e minuut.
Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar met een sublieme pass. Moszczyński rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Laps de bal. Gaguinho rent richting de bal. Laps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laps krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Wiercioch de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gąsior. Pereszlucha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Gąsiorek passt de bal in één keer door. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Brysiak met de inworp. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Brysiak geeft een hoge lob. Kićko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... Rovegno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap. Rovegno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Paginator Armada 1:2

80e minuut.
Garrido Canales komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak passt de bal in één keer door. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel. Rovegno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Paginator Armada 1:3

89e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Więckowski met een sublieme pass. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap. Rovegno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 36%, Paginator Armada 64%.
Sokół Orzech - Paginator Armada 1:3