Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Star F.C. Paris Saint-Germain
4 4 2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten excellent
solid Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Rogari kopt de bal weg. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft de bal voor. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal. Grabiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 1:0

8e minuut.
Escala probeert naar een medespeler te passen. Jaromin met een sublieme pass. Masina probeert naar een medespeler te passen. Rogari rent richting de bal. Rogari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 2:0

11e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Klungelig pakt Wisiński de bal. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari draait met de bal, schiet en ... Grabiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Sattelmaier speelt de bal door. Klungelig pakt Cipolletta de bal. Cipolletta speelt de bal door. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Byśkiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byśkiniewicz geeft een lange en hoge pass. Rogari springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grabiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 3:0

16e minuut.
Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Cernea kopt de bal weg. Rogari rent richting de bal. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea draait met de bal, schiet en ... Grabiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 4:0

20e minuut.
Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Masina rent richting de bal. Masina passt de bal met de wreef. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sattelmaier passt de bal met de wreef. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina probeert naar een medespeler te passen. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala verovert de bal door een tackle van achteren. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. Grabiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 5:0

27e minuut.
Sattelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sattelmaier probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ustael onderschept slim de pass. Ustael geeft een lange en hoge pass. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari verovert de bal door een tackle van achteren. Rogari haalt uit met een fantastische trap. Grabiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Masina met de inworp. Sattelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sattelmaier geeft de bal voor. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Grabiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Escala kopt de bal weg. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala rent richting de bal. Rogari onderschept slim de pass. Rogari passt de bal zonder na te denken. Grabiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 29%, Paris Saint-Germain 71%.
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 6:0

48e minuut.
Masina onderschept slim de pass. Masina geeft een hoge lob. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cernea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sattelmaier neemt de hoekschop. Escala kopt de bal weg. Grabiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escala controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Wisiński de bal onder controle te krijgen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jaromin heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletta rent richting de bal. Cipolletta passt de bal zonder na te denken. Rogari rent richting de bal. Rogari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Byśkiniewicz kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Daar is Byśkiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sattelmaier geeft een lange en hoge pass. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Sattelmaier met een snelle inworp. Byśkiniewicz geeft een lange en hoge pass. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Escala verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiec bokst de bal weg. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 7:0

61e minuut.
Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escala. Cernea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sattelmaier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogari springt en kopt de bal. Grabiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grabiec trapt de bal weg. Sattelmaier kopt de bal weg. Masina probeert naar een medespeler te passen. Rogari rent richting de bal. Rogari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cipolletta verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolletta probeert naar een medespeler te passen. Rogari rent richting de bal. Rogari schiet op doel. Wisiński probeert de bal aan de voet te houden. Grabiec bokst de bal weg. Cernea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Papuc probeert naar een medespeler te passen. Potoniec rent richting de bal. Potoniec passt de bal zonder na te denken. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Masina kopt de bal weg. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari speelt de bal door. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Escala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 8:0

72e minuut.
Masina met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sattelmaier neemt de hoekschop. Rogari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 9:0

78e minuut.
Verbraken passt de bal met de wreef. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Rogari probeert de bal aan de voet te houden. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Masina passt de bal in één keer door. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari passt de bal met de wreef. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cipolletta speelt de bal door. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina passt de bal zonder na te denken. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Udroiu passt de bal met de wreef. Potoniec is nu in balbezit. Byśkiniewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byśkiniewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 32%, Paris Saint-Germain 68%.
Black Star F.C. - Paris Saint-Germain 9:0