Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Star F.C. Paginator Armada
4 4 2 Tactiek 532 mega def
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. Klungelig pakt Gąsiorek de bal. Sattelmaier rent richting de bal. Sattelmaier geeft een hoge lob. Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea is nu in balbezit. Paal! Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 1:0

11e minuut.
Rogari rent richting de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari onderschept slim de pass. Rogari schiet op doel. Gąsior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta passt de bal zonder na te denken. Masina is nu in balbezit. Masina geeft de bal voor. Rogari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gąsior geeft de bal voor. Rivas kopt de bal weg. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft een lange en hoge pass. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz passt de bal in één keer door. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 2:0

32e minuut.
Sattelmaier kopt de bal weg. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Gąsior heeft problemen om de bal te vangen. Rogari is nu in balbezit. Rogari schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 3:0

34e minuut.
Daar is Rogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 4:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gąsior trapt de bal weg van het doel. Cipolletta kopt de bal weg. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 5:0

42e minuut.
Gąsior geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sattelmaier is nu in balbezit. Sattelmaier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 34%, Paginator Armada 66%.
Black Star F.C. - Paginator Armada 5:0

47e minuut.
Masina met een sublieme pass. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal in één keer door. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Rogari controleert de bal met de borst. Rogari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ustael kopt de bal weg. Cipolletta met een sublieme pass. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft een lange en hoge pass. Cernea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 6:0

72e minuut.
Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea passt de bal in één keer door. Wiercioch rent richting de bal. Sattelmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Sattelmaier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 7:0

78e minuut.
Byśkiniewicz passt de bal in één keer door. Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta passt de bal in één keer door. Rogari rent richting de bal. Rogari draait met de bal, schiet en ... Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari geeft de bal voor. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ... Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 8:0

86e minuut.
Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletta speelt de bal door. Masina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogari de bal. Rogari schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Paginator Armada 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 26%, Paginator Armada 74%.
Black Star F.C. - Paginator Armada 9:0