Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada Black Star F.C.
532 mega def Tactiek 4 4 2
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Masina met de inworp. Sattelmaier geeft een lange en hoge pass. Rogari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 0:1

9e minuut.
Piech geeft de bal voor. Sattelmaier rent richting de bal. Sattelmaier speelt de bal door. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 0:2

12e minuut.
Sattelmaier geeft een hoge lob. Masina kan de bal niet met de borst controleren. Masina met een sublieme pass. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari draait met de bal, schiet en ... Walaszek bokst de bal weg.

14e minuut.
Gąsiorek is nu in balbezit. Byśkiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byśkiniewicz speelt de bal door. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko probeert naar een medespeler te passen. Ustael probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 1:2

18e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Sattelmaier kopt de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 1:3

26e minuut.
Byśkiniewicz kopt de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Brysiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brysiak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cernea raakt geblesseerd tijdens het duel. Sattelmaier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Kićko heeft problemen om de bal te vangen. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:3

30e minuut.
Brysiak geeft een lange en hoge pass. Ustael geeft een lange en hoge pass. Masina geeft de bal voor. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea passt de bal met de wreef. Daar is Rogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sattelmaier kopt de bal weg. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 73%, Black Star F.C. 27%.
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:3

53e minuut.
Cipolletta probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek passt de bal in één keer door. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Laps geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Mełgieś trapt de bal weg. Masina met een sublieme pass. Rogari is nu in balbezit. Rogari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Walaszek met een harde bal richting middenveld. Byśkiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Rogari rent richting de bal. Rogari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari geeft een hoge lob. Gąsior controleert de bal met de borst. Masina rent richting de bal. Masina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jačiunskas kopt de bal weg. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Rogari is nu in balbezit. Rogari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Masina met een sublieme pass. Klungelig pakt Byśkiniewicz de bal. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică geeft de bal voor. Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta geeft een hoge lob. Rogari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sattelmaier onderschept slim de pass. Sattelmaier geeft de bal voor. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:4

76e minuut.
Masina rent richting de bal. Masina geeft een hoge lob. Rogari kan de bal niet met de borst controleren. Rogari schiet op doel. Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mełgieś geeft de bal voor. Masina kopt de bal weg. Wiercioch heeft problemen om de bal te vangen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cipolletta speelt de bal door. Masina is nu in balbezit. Masina probeert naar een medespeler te passen. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:5

84e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Rogari is nu in balbezit. begaat een overtreding. krijgt een gele kaart. Rogari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sattelmaier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Byśkiniewicz passt de bal met de wreef. Sattelmaier heeft problemen om de bal te vangen. Sattelmaier speelt de bal door. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Masina geeft een hoge lob. Cernea kopt de bal weg. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari draait met de bal, schiet en ... Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 73%, Black Star F.C. 27%.
Paginator Armada - Black Star F.C. 2:6